• KWALITEIT VOOR UW GARAGE
 • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
 • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Gladiator®

116
Sorteer op:

Wilt u de materialen in handen hebben? Dat kan!

Lees meer

Wilt u de materialen in handen hebben? Een goede vergelijking maken tussen wandpanelen en muurkanalen? Dat kan!

Lees meer

De GearTrack® Eindstukken - de ultieme afwerking van het GearTrack® Kanaal. (2 afwerkingsstukken voor 1 kanaal)

Lees meer

De GearTrack® Eindstukken - de ultieme afwerking van het GearTrack® Kanaal. (4 afwerkingsstukken zijn geschikt voor 2 kanalen)

Lees meer
 • KWALITEIT VOOR UW GARAGE
 • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
 • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING
Sale
Lepelhaak

Voor gereedschappen met lang handvat zoals een hamer of een schop. Ook geschikt als kapstok of bijvoorbeeld om tuinstoelen op te hangen. En sportartikelen, bijvoorbeeld een skateboard.

Lees meer
€9,95 €7,50

Gebruik de Gladiator® Kleurschroeven om uw Gladiator® GearWall® Panelen en Gladiator® GearTrack® Kanalen aan de muur te bevestigen. Het gebruik van bijpassende kleuren zorgt voor een perfecte aanblik.

Lees meer
Sale
DUBBELE HAAK

Voor het ophangen van gereedschappen met een lang handvat en voor langwerpige sportattributen zoals badmintonrackets, hockeysticks, honkbalknuppels, tennisrackets, peddels, etc.

Lees meer
€12,95 €9,50

De GearWall® Paneeltrimstukken bieden de ultieme afwerking voor uw GearWall® Panelen. Ideaal voor het netjes afwerken van de randen van uw GearWall® Paneel en voor het afwerken van randen langs stopcontacten, lichtschakelaars en andere obstakels.

Lees meer
 • KWALITEIT VOOR UW GARAGE
 • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
 • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Dé muurhaak voor het ophangen van alles met een steel: bezems, harken, sneeuwschuivers, etc. etc.

Lees meer
Sale
UTILITY HAAK

Veelzijdige haak; ideaal voor bijvoorbeeld elektrisch tuingereedschap, mokers en tuinstoelen.

Lees meer
€14,95 €12,50

GearTrack® Muurkanalen zijn makkelijk te bevestigen op houten wanden, metselwerk of gipsplaat (op de houten stijlen waar de plaat aan is bevestigd)

Lees meer
Sale
KRUIWAGEN HAAK

Handige combinatie van twee muurhaken in één om een kruiwagen aan te hangen. Deze haak is ook bij uitstek geschikt voor het ophangen van bijvoorbeeld tuinstoelen of een huishoudtrapje.

Lees meer
€14,95 €12,95

 

Gladiator® GarageWorks is een merk van Whirlpool Corporation, de grootste fabrikant ter wereld voor witgoed en keukenapparatuur met bekende merken zoals Whirlpool, Bauknecht en KitchenAid. Gladiator® GarageWorks is een activiteit met als toepassingsgebied de garage en inmiddels is deze activiteit uitgegroeid tot een zeer succesvolle formule in Noord-Amerika en Europa. 

COMPLEET SYSTEEM

Gladiator® is een volledig systeem en biedt een scala aan producten en mogelijkheden om uw garage, berging, bijkeuken, home-office, kelder, studio en tuinhuis overzichtelijk te organiseren. Het omvat solide modulaire garagekasten, flexibele rek-oplossingen en talloze nuttige accessoires, ondergebracht in vier thema's: 

 • TUIN
 • DOE-HET-ZELF              
 • SPORT
 • AUTO & MOTORFIETS  

Dankzij het gepatenteerde kanaal-en paneelsysteem kunnen de solide kasten met traanplaat afwerking en accessoires makkelijk verplaatst worden. De facultatieve, grote wielen onder de kasten zorgen voor mobiliteit waardoor het gereedschap altijd handig en dicht bij de klusser aanwezig is.

Gladiator® is het enige bedrijf dat u de keuze van een volledige of gedeeltelijke muurdekking geeft, door gebruik van respectievelijk panelen of kanalen. Alle onderdelen en accessoires zijn qua vormgeving , materiaalkeuze en uitvoering op elkaar afgestemd. Oplossingen voor bijna ieder probleem en voor ieder toepassingsgebied zijn voorhanden.

Alle Gladiator® produkten en onderdelen zijn ontwikkeld  voor een omgeving waarin het er wel eens ruw aan toegaat. De produkten zijn daarom  tegen een stootje opgewassen, ze hebben een lange levensduur en zijn ze van onberispelijke kwaliteit.

 

VEELZIJDIG

Al onze producten zijn modulair en ons groefsysteem stelt u in staat om makkelijk kasten, leggers, haken, mandjes,... te verplaatsen of stelt u in staat mogelijkheden toe te voegen, wanneer uw behoeften mochten veranderen. En de optionele wielkits geven u de mogelijkheid om er verplaatsbare werkstations van te maken, zodat u steeds alles bij de hand heeft.

STERK

Onze producten worden geproduceerd met materialen die tegen een stootje kunnen en die een leven lang mee gaan. Dit vind u terug in de riante garantievoorwaarden die wij hanteren.

 

 

 

LABORATORIUM GETEST

Veel van onze producten zijn UL gekeurd en al onze producten zijn in laboratoria op betrouwbaarheid, duurzaamheid en veiligheid getest. Om een voorbeeld te geven, wij testen onze haken, kasten en muursystemen bij hun maximale geschatte lading en bij temperaturen variërend van -34°C tot +64°C en vier keer hun geschatte gewicht bij temperaturen van -18°C tot +48°C. Wij testen ook onze muursystemen met de helft van de aanbevolen schroeven. Veiligheid gaat voor alles.

STAAL

Onze Premier Series en Ready-To-Assemble kasten zijn sterk als staal en worden gekenmerkt door het traanplaatdesign voorzien van een duurzame powder coating, grote wielen en pianoscharnieren.

 

UNIEKE STIJL

De distinctieve aanblik van Gladiator® GarageWorks is robuust en professioneel in stijl. Bovendien zijn alle producten zodanig vormgegeven dat ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Uw garage zal gezien mogen worden.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »