• Lorem ipsum

Gladiator®

Gladiator®
Artikelcode PLNT SAMPLE
€1,00
Wilt u de materialen in handen hebben? Dat kan! Lees meer
Gladiator®
Plinten Samples
Wilt u de materialen in handen hebben? Dat kan!
€1,00
Gladiator®
Artikelcode GLDR SAMPLE
€1,00
Wilt u de materialen in handen hebben? Een goede vergelijking maken tussen wandpanelen en muurkanalen?
Dat kan! Lees meer
Gladiator®
Wandsysteem Samples
Wilt u de materialen in handen hebben? Een goede vergelijking maken tussen wandpanelen en muurkanalen?
Dat kan!
€1,00
Gladiator®
Artikelcode GAACGE2PPM
€4,95
De GearTrack® Eindstukken - de ultieme afwerking van het GearTrack® Kanaal.
(2 afwerkingsstukken voor 1 kanaal) Lees meer
Gladiator®
GearTrack® Eindstukken (2-pack)
De GearTrack® Eindstukken - de ultieme afwerking van het GearTrack® Kanaal.
(2 afwerkingsstukken voor 1 kanaal)
€4,95
Gladiator®
Artikelcode GAAC0232YY
€8,95
Gebruik de Gladiator® witte schroeven om uw GearWall® Panelen en GearTrack® Kanalen stevig aan de muur te bevestigen. Het gebruik van bijpassende kleuren zorgt voor een perfecte aanblik. Lees meer
Gladiator®
Witte Schroeven (kruiskop)
Gebruik de Gladiator® witte schroeven om uw GearWall® Panelen en GearTrack® Kanalen stevig aan de muur te bevestigen. Het gebruik van bijpassende kleuren zorgt voor een perfecte aanblik.
€8,95
Gladiator®
Artikelcode GAWEXXSCSH
€9,50
Ook geschikt als kapstok of bijvoorbeeld om tuinstoelen op te hangen. En sportartikelen, bijvoorbeeld een skateboard. Lees meer
Gladiator®
Lepel Haak
Ook geschikt als kapstok of bijvoorbeeld om tuinstoelen op te hangen. En sportartikelen, bijvoorbeeld een skateboard.
€9,50
Gladiator®
Artikelcode GAACGE4PPM
€9,50
De GearTrack® Eindstukken - de ultieme afwerking van het GearTrack® Kanaal.
(4 afwerkingsstukken zijn geschikt voor 2 kanalen) Lees meer
Gladiator®
GearTrack® Eindstukken (4-pack)
De GearTrack® Eindstukken - de ultieme afwerking van het GearTrack® Kanaal.
(4 afwerkingsstukken zijn geschikt voor 2 kanalen)
€9,50
Gladiator®
Artikelcode GAWT081PBY
€9,95
De GearWall® Paneellijststukken bieden de ultieme afwerking voor uw GearWall® Panelen. Ideaal voor het netjes afwerken van de randen van uw GearWall® Paneel en voor het afwerken van randen langs stopcontacten, lichtschakelaars en andere obstakels. Lees meer
Gladiator®
GearWall® Panel Trim
De GearWall® Paneellijststukken bieden de ultieme afwerking voor uw GearWall® Panelen. Ideaal voor het netjes afwerken van de randen van uw GearWall® Paneel en voor het afwerken van randen langs stopcontacten, lichtschakelaars en andere obstakels.
€9,95
Gladiator®
Artikelcode GAWC021PGW
€11,95
GearTrack® Muurkanalen zijn makkelijk te bevestigen op houten wanden, metselwerk of gipsplaat (op de houten stijlen waar de plaat aan is bevestigd) Lees meer
Gladiator®
GearTrack® Muurkanaal (61cm)
GearTrack® Muurkanalen zijn makkelijk te bevestigen op houten wanden, metselwerk of gipsplaat (op de houten stijlen waar de plaat aan is bevestigd)
€11,95
Gladiator®
Artikelcode GAWEXXSHSH
€11,95
Dé muurhaak voor het ophangen van alles met een steel: bezems, harken en sneeuwschuivers klemmen in de S van deze haak en blijven mooi hangen. Lees meer
Gladiator®
S Haak
Dé muurhaak voor het ophangen van alles met een steel: bezems, harken en sneeuwschuivers klemmen in de S van deze haak en blijven mooi hangen.
€11,95
Gladiator®
Artikelcode GAWEXXTWSH
€12,50
Deze garage haak is ook bij uitstek geschikt om voor langwerpige sportattributen als hockeysticks, honkbalknuppels, rackets of peddels aan op te hangen. Lees meer
Gladiator®
Tweeling Haak
Deze garage haak is ook bij uitstek geschikt om voor langwerpige sportattributen als hockeysticks, honkbalknuppels, rackets of peddels aan op te hangen.
€12,50
Gladiator®
Artikelcode GAWEXXUHSH
€12,95
Multifunctionele Utility Haak (of polyvalente haak). Veelzijdige haak; ideaal voor bijvoorbeeld elektrisch tuingereedschap, mokers en tuinstoelen. Lees meer
Gladiator®
Utility Haak
Multifunctionele Utility Haak (of polyvalente haak). Veelzijdige haak; ideaal voor bijvoorbeeld elektrisch tuingereedschap, mokers en tuinstoelen.
€12,95
Gladiator®
Artikelcode GAWEXXCLSH
€12,95
Praktische haspel haak om bijvoorbeeld opgerolde slangen en/of elektriciteitssnoeren gemakkelijk aan op te hangen en vanaf te pakken wanneer je deze nodig hebt. Lees meer
Gladiator®
Haspel Haak
Praktische haspel haak om bijvoorbeeld opgerolde slangen en/of elektriciteitssnoeren gemakkelijk aan op te hangen en vanaf te pakken wanneer je deze nodig hebt.
€12,95

Gladiator®

 

Gladiator® GarageWorks

 

Gladiator® GarageWorks is een merk van Whirlpool Corporation, de grootste fabrikant ter wereld voor witgoed en keukenapparatuur met bekende merken zoals Whirlpool, Bauknecht en KitchenAid. Gladiator® GarageWorks is een activiteit met als toepassingsgebied de garage en inmiddels is deze activiteit uitgegroeid tot een zeer succesvolle formule in Noord-Amerika en Europa. 

COMPLEET SYSTEEM

Gladiator® is een volledig systeem en biedt een scala aan producten en mogelijkheden om uw garage, berging, bijkeuken, home-office, kelder, studio en tuinhuis overzichtelijk te organiseren. Het omvat solide modulaire garagekasten, flexibele rek-oplossingen en talloze nuttige accessoires.

Dankzij het gepatenteerde kanaal-en paneelsysteem kunnen de solide kasten met traanplaat afwerking en accessoires makkelijk verplaatst worden. De optionele wielen onder de lage kasten zorgen voor mobiliteit waardoor het gereedschap altijd handig en dicht bij de klusser aanwezig is.

Gladiator® is het enige bedrijf dat u de keuze van een volledige of gedeeltelijke muurdekking geeft, door gebruik van respectievelijk panelen of kanalen. Alle onderdelen en accessoires zijn qua vormgeving , materiaalkeuze en uitvoering op elkaar afgestemd. 

Alle Gladiator® producten en onderdelen zijn ontwikkeld voor een omgeving waarin het er wel eens ruw aan toegaat. De producten kunnen daarom  tegen een stootje, ze hebben een lange levensduur en zijn ze van onberispelijke kwaliteit.
 

Hoe maken Gladiator® producten het verschil?

 

 

Terwijl anderen beweringen doen over gewicht, kracht of duurzaamheid, bewijst Gladiator® GarageWorks het met enkele van de strengste testvereisten in de industrie om ongeëvenaarde prestaties in elke omgeving te garanderen. Als je serieus bent over de productkwaliteit, is het merk Gladiator de juiste keuze voor u.

 

Levenscyclus testen

Het is niet duidelijk wat voor slijtage onze klanten zullen aanbrengen bij Gladiator®-producten. Onze ingenieurs gebruiken dus een breed scala aan veeleisende levenscyclustests om jarenlang ruw gebruik in het testlab te simuleren. Bovendien testen we de productveiligheid en -stabiliteit, zodat u er altijd zeker van bent dat u Gladiator®-producten veilig installeert en gebruikt.

 

 

 

Extreme temperatuur testen

Gladiator®-producten zijn ontworpen voor langdurige prestaties in de zwaarste omstandigheden. Daarom introduceren onze testtechnici ze op de slechtst mogelijke manier bij Moeder Natuur. Veel van onze producten ondergaan zelfs temperaturen variërend van een ijskoude -30 °C tot een brandende 65 °C.

 

 

 

Kracht- en belastingtests

Er is een reden dat Gladiator®-producten de voorkeur hebben van zowel de beste vakmensen als professionele garageplanners. Onze ingenieurs testen alle haken, kasten en hangelementen op vier keer hun nominale gewichtscapaciteit. In veel gevallen betekent dit niveau van kracht dat u veilig tonnen op of in uw Gladiator®-opslagproducten kunt stapelen.

 

 

 

Milieutesten

Hoge luchtvochtigheid, zoutwater sprays en extreme omgevingsomstandigheden zijn slechts enkele van de strenge tests die Gladiator®-producten ondergaan voordat ze uw huis of garage bereiken. Onze testingenieurs gaan tot het uiterste omdat ze weten dat deze opslagproducten niet in een comfortabele slaapkamer of binnengang liggen. In plaats daarvan worden ze geconfronteerd met de steeds veranderende omstandigheden in garages, kelders en werkplaatsen, dag in dag uit.