• KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Maak van je garage een showroom en werkplaats in één!

15
Een goede auto- of motorgarage begint met de juiste garagevloer. Dat is een vloer die tegen een stootje kan, gemakkelijk schoon te maken is en lang mooi blijft. En mooi is belangrijk want de auto of motor die er op komt te staan mag er ook zijn, dus ...
Lees meer
Sorteer op:
Een goede auto- of motorgarage begint met de juiste garagevloer. Dat is een vloer die tegen een stootje kan, gemakkelijk schoon te maken is en lang mooi blijft. En mooi is belangrijk want de auto of motor die er op komt te staan mag er ook zijn, dus wat is er mooier dan een vloer die daar perfect bij past?
Daarom beginnen wij met de keuze van de vloer als we de garage inrichten. Je hebt bij GARAGEWORKS volop keuze uit typen en kleuren garagevloeren. Wij adviseren je graag bij de keuze van de juiste vloer voor jouw garage. 

Na de vloer bouwen we de garage op met werkbanken, kasten en/of muursystemen. De auto- of motorliefhebber kan dan al het gereedschap en materialen netjes opbergen. Of het nu gaat om het opbergen van reiningsproducten of specifiek gereedschap om aan de auto of motor te werken, GARAGEWORKS heeft de passende oplossing. En de sleutelaar kan verder met zijn hobby.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »