• KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Maak van je garage een showroom en werkplaats in één!

14
Een goede auto- of motorgarage begint met de juiste garagevloer. Dat is een vloer die tegen een stootje kan, gemakkelijk schoon te maken is en lang mooi blijft. En mooi is belangrijk want de auto of motor die er op komt te staan mag er ook zijn, dus ...
Lees meer
Sorteer op:

Wilt u de materialen in handen hebben? Dat kan!

Lees meer

Wilt u de materialen in handen hebben? Zelf voelen hoe gemakkelijk het "klikt"? De kleuren en dessins in uw eigen garage zien? Een goede vergelijking maken tussen verschillende merken en typen vloeren? Dat kan!

Lees meer
Sale
Free-Flow Drainagetegel (diverse kleuren)

Gebruik drainagetegels voor de afvoer van overtollig water en vuil. Of leg deze tegels buiten in de carport, de patio, het terras of de galerij. Verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de garagevloertegels.

Lees meer
€59,- €30,-

Classic Opzetkoffer met drie laden in verschillende maten met beschermende bekleding en ladegeleiders met stalen kogels.

Lees meer
  • KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Zes laden in twee verschillende maten met beschermende bekleding en ladegeleiders met stalen kogels.

Lees meer

Dit Mobiele Workstation combineert de kracht van hardhout en een zware stalen constructie met de totale mobiliteit van vier 360° zwenkwielen. Ontworpen voor gemakkelijk manoeuvreren op oneffen oppervlakken.

Lees meer

Vijf laden in verschillende maten met beschermende bekleding en ladegeleiders met stalen kogels. De 15,2 cm diepe laden over de volle breedte zijn ideaal voor grote hand- en elektrische gereedschappen. Omkeerbare op zwaar werk berekende wielen...

Lees meer

Acht volledig uittrekbare laden in drie verschillende maten met beschermende bekleding en ladegeleiders met stalen kogels. De 7 cm diepe, verdeelde ruimte onder het deksel is ideaal voor het bewaren van kleine items zoals potloden of linealen

Lees meer
  • KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Zeven laden in verschillende maten met beschermende bekleding en ladegeleiders met stalen kogels.

Lees meer

Brede gereedschapskast met tien laden in verschillende maten met beschermende bekleding en ladegeleiders met stalen kogels.

Lees meer

Twaalf laden in verschillende maten met beschermende bekleding en ladegeleiders met stalen kogels.

Lees meer

Tien laden in verschillende maten met beschermende bekleding en ladegeleiders met stalen kogels.

Lees meer
Een goede auto- of motorgarage begint met de juiste garagevloer. Dat is een vloer die tegen een stootje kan, gemakkelijk schoon te maken is en lang mooi blijft. En mooi is belangrijk want de auto of motor die er op komt te staan mag er ook zijn, dus wat is er mooier dan een vloer die daar perfect bij past?
Daarom beginnen wij met de keuze van de vloer als we de garage inrichten. Je hebt bij GARAGEWORKS volop keuze uit typen en kleuren garagevloeren. Wij adviseren je graag bij de keuze van de juiste vloer voor jouw garage. 

Na de vloer bouwen we de garage op met werkbanken, kasten en/of muursystemen. De auto- of motorliefhebber kan dan al het gereedschap en materialen netjes opbergen. Of het nu gaat om het opbergen van reiningsproducten of specifiek gereedschap om aan de auto of motor te werken, GARAGEWORKS heeft de passende oplossing. En de sleutelaar kan verder met zijn hobby.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »