• KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Ready-To-Assemble Series garagekasten

19
Deze garagekasten kunnen gemakkelijk zelf in elkaar gezet worden.
Lees meer
Sorteer op:

De Brede Stalen 2-deurs Wandkast heeft een open plank met een opening aan de onderzijde voor een electriciteitskabel voor bijvoorbeeld een radio en/of batterijladers.

Lees meer

Ideaal voor ruimte-bewuste garagehouders. Dit werkstation is een handige, stevige en duurzame werkruimte die wordt ingeklapt wanneer hij niet in gebruik is.

Lees meer

Deze 2-deurs GearBox is ideaal voor het opbergen van kleinere hobby- en tuinierspullen of verf en -toebehoren. Inclusief ophangbeugel om deze kast aan het Gladiator® Wall System te bevestigen en gemakkelijk te verplaatsen.

Lees meer

De Gladiator® Golf Caddy biedt een stevige en veilige opbergplaats voor uw golftassen in garage, schuur of bijkeuken. Inclusief montagemateriaal.

Lees meer
  • KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Deze stalen onderkast heeft een lade en twee deuren voor maximum opslag flexibiliteit. Achter de traanplaatdeuren bevindt zich een in hoogte verstelbare legplank en veel ruimte om allerlei spullen en gereedschappen op te bergen.

Lees meer

De 2-deurs onderkast is ideaal voor het opbergen van kleinere hobby- of tuinierspullen of bijvoorbeeld verf en toebehoren. De montage van deze kast gebeurt snel en eenvoudig aan de hand van de meegeleverde montagehandleiding.

Lees meer

Het ontwerp van de 3-laden Modulaire GearBox maakt het een veelzijdige en robuuste opslagoplossing. Ideaal voor alles van handgereedschap tot kleinere elektrische gereedschappen.

Lees meer

2-laden RTA rolwagen, 71cm x 41cm x 93cm, sluitdeksel met gasdempers, 4 zwenkwielen waarvan 2 met rem, antislip matjes in de laden.

Lees meer
  • KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

De 91 cm Brede Stalen Moduleerbare Kast is 183 cm hoog en wordt geleverd met 3 legplanken over de volle breedte. De deursluiting staat garant voor een extra veiligheid.

Lees meer

De 91 cm Brede Stalen Moduleerbare Kast is 168 cm hoog en wordt geleverd inclusief wielkit. In de kast is ruimte voor een grote hoeveelheid spullen over drie planken. De kast is mobiel en kan daardoor gemakkelijk door garage of werkplaats bewegen.

Lees meer

De buitengewoon Brede Stalen Garagekast is 183cm hoog en 122cm breed om die moeilijk op te bergen grote spullen op te slaan. De sluiting op de twee grote deuren staat garant voor een extra veiligheid.

Lees meer

De Jumbo garagekast is 183cm hoog, 91cm breed, extra diep (61cm) en wordt geleverd met 1 kledingstang voor kleerhangers en 2 legplanken over de volle breedte. De sluiting op de deuren staat garant voor extra veiligheid.

Lees meer

 

De Ready-To-Assemble (RTA) garagekasten worden standaard ongemonteerd geleverd in een "platte doos" en kunnen eenvoudig zelf in elkaar gezet worden met de meegeleverde montagehandleiding.

Voor wie zelf niet wil of kan monteren, maar wel graag deze kasten wil kopen, bieden wij onze montageservice. Kies in dat geval bij bestellen voor de optie 'gemonteerd' i.p.v. 'ongemonteerd'.

 
Bel ons voor gratis advies en offerte: 030 207 2044

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »