• Lorem ipsum

GARAGEWORKS handelt uw bestelling snel af:

  • Artikelen die bij ons op voorraad zijn worden meteen na ontvangst van uw bestelling verstuurd en heeft u binnen één of twee werkdagen in huis.  
  • Voor de meeste andere producten geldt dat wij deze zoveel mogelijk rechtstreeks door de importeur/distributeur aan u laten versturen. Deze artikelen heeft u doorgaans binnen 1 tot 2 weken in huis.  
  • De levertijden zijn vermeld voor levering op het vasteland in Nederland. Voor leveringen op de Waddeneilanden, in Zeeuws Vlaanderen, België en Duitsland telt u hier 1 á 2 dagen bij op. 

De levertijden zijn per product vermeld. Indien een levertijd "op aanvraag" staat aangegeven dan is de levertijd op dit moment onbekend of mogelijk iets langer dan gebruikelijk. Wij adviseren u in dat geval vóórdat u uw bestelling plaatst contact met ons op te nemen voor een indicatie van de juiste levertijd. 

De levertijden gelden voor bestellingen die met iDEAL of PayPal zijn afgerekend. Bij betalingen met bankoverschrijvingen is de levertijd afhankelijk van het tijdstip waarop wij de betaling ontvangen.

Levering op afspraak
Vanwege het forse volume en gewicht van veel van onze artikelen is levering op afspraak mogelijk. In dat geval verzoeken wij u bij uw order te vermelden wanneer u de bestelling geleverd wilt hebben en dan zullen wij hier rekening mee houden. Vóór aflevering nemen wij altijd even telefonisch contact met u op zodat we niet aan een vaste deur komen.

Afhalen bij Parcelshop
Als u niet thuis kunt/wilt blijven voor een aflevering dan kunnen wij desgewenst ook uw bestelling afleveren bij een Parcelshop bij u in de buurt. U krijgt vervolgens bericht zodra uw bestelling klaar ligt om afgehaald te worden.
  
Praktische tip om de levertijd tussen uw bestelling en de levering te overbruggen. Wij zien vaak dat wanneer een garage opnieuw ingericht wordt, deze ook wel een kwastje verdient. Dit is hét moment om de wanden, plinten en het plafond te schilderen, vóórdat de nieuwe vloer en opbergsystemen geplaatst worden. Kies daarbij voor een kleur die goed bij de nieuwe vloer of muurkanalen past. We sturen u graag een sample toe om een bijpassende kleur verf uit te kiezen.