• KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Tuingereedschap opbergen, en ruimte maken!

24
De hobbytuinier merkt al gauw waarom het Gladiator® opbergsysteem zo efficiënt en ruimte- besparend is. De garage/schuur of het tuinhuisje, dat vóór de installatie van Gladiator® panelen met bijhorende accessoires te klein was, wordt opeens meer dan ...
Lees meer
Sorteer op:

De Gladiator® 61cm draadlegger is handig voor allerlei lichte spullen die je vaak gebruikt en daarom in het zicht en voor het grijpen wilt hebben.

Lees meer

Breng geen modder en vuil in huis en plaats uw schoenen, laarzen en rolschaatsen overzichtelijk op het Gladiator® 76 cm Schoenenrek.

Lees meer
Sale
Free-Flow Drainagetegel (diverse kleuren)

Gebruik drainagetegels voor de afvoer van overtollig water en vuil. Of leg deze tegels buiten in de carport, de patio, het terras of de galerij. Verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de garagevloertegels.

Lees meer
€59,- €30,-

Berg uw spullen op in deze praktische mand van staaldraad. Ideaal voor sportuitrusting, benodigdheden voor auto's en andere moeilijk op te bergen spullen.

Lees meer
  • KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

GearWall® Panelen vormen aan elkaar gekoppeld een naadloze muur vol organisatiemogelijkheden. Optionele GearWall® Paneeltrimstukken aan de zijranden en Basis-afwerkstukken (plinten) langs de onderkant zorgen voor een afgewerkte aanblik.

Lees meer

De Garage Gear Kit voor wie klein wil beginnen met de Gladiator flexibele opberg oplossingen. Inclusief GearTrack muurkanaal van 81cm.

Lees meer

Een handige starterkit om je spullen van de grond en aan de muren te bevestigen. Naar keuze met of zonder GearTrack muurkanalen.

Lees meer

De Organization Starter Kit met 2 korte muurkanalen voor wie klein wil beginnen met de Gladiator flexibele opberg oplossingen. Voor garage, schuur en bijkeuken. Inclusief 2x GearTrack muurkanaal van 81cm.

Lees meer
  • KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

GearWall® Panelen vormen aan elkaar gekoppeld een naadloze muur vol organisatiemogelijkheden. Optionele GearWall® Paneeltrimstukken aan de zijranden en Basis-afwerkstukken (plinten) aan de onderkant zorgen voor een afgewerkte aanblik.

Lees meer

De Gladiator® GearLoft Legger heeft een extra diep oppervlak voor het opslaan van grotere spullen, terwijl het transparante ontwerp altijd laat zien wat er op ligt, zelfs wanneer de legger in de hoogte wordt bevestigd.

Lees meer

Het GearTrack® Pack bevat alles om te beginnen uw garage te organiseren. Twee GearTrack® Kanalen leveren 2,44 meter opslagruimte met een set haken. Deze set is in slechts 15 minuten te plaatsen. En nog uit te breiden met bijv. een fietshaak.

Lees meer

Een uitgebreide starterkit die helpt je spullen van de grond te halen en aan de muren te bevestigen. Naar keuze met of zonder muurkanalen te bestellen. En als je vandaag bestelt kun je dit prachtige pakket morgen al in huis hebben.

Lees meer
De hobbytuinier merkt al gauw waarom het Gladiator® opbergsysteem zo efficiënt en ruimtebesparend is. De garage/schuur of het tuinhuisje, dat vóór de installatie van Gladiator® muurpanelen of -kanalen met bijhorende accessoires te klein was, wordt opeens meer dan verdubbeld in ruimte doordat nu ook de muren volledig benut worden en niet slechts de vloeroppervlakte. Er kan zelfs een kruiwagen aan de muur gehangen worden, die normaal al gauw meer dan een vierkante meter vloer in beslag neemt!

Voor de tuinier is een goede vloer in de garage of schuur een must. Dat is een vloer die tegen een stootje kan, gemakkelijk schoon te maken is en lang mooi blijft. Bij GARAGEWORKS heb je volop keuze uit typen en kleuren garagevloeren. Wij adviseren je graag bij de keuze van de juiste vloer voor jouw garage. Bij alle merken hebben we beschikking over FreeFlow/drainagetegels. Dat zijn opengewerkte tegels die je binnen en buiten kan gebruiken; handig als er een afvoerputje in de vloer ligt! Je spoelt dan eenvoudig modder en zand tussen de vloertegels weg en ze zijn zo weer schoon. 


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »