• UW ONE-STOP GARAGE SHOP
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Tuingereedschap opbergen, en ruimte maken!

23
De hobbytuinier merkt al gauw waarom het Gladiator® opbergsysteem zo efficiënt en ruimtebesparend is.
Lees meer
Sorteer op:

De Gladiator® 61cm draadlegger is handig voor allerlei lichte spullen die je vaak gebruikt en daarom in het zicht en voor het grijpen wilt hebben.

Lees meer

Breng geen modder en vuil in huis en plaats uw schoenen, laarzen en rolschaatsen overzichtelijk op het Gladiator® 76 cm Schoenenrek. Het rek hangt aan het Gladiator® Muursysteem en is dus gemakkelijk te verplaatsen.

Lees meer

Berg uw spullen op in deze praktische mand van staaldraad. Ideaal voor sportuitrusting, benodigdheden voor auto's en andere moeilijk op te bergen spullen die u voor het grijpen wilt hebben.

Lees meer
Sale
Free-Flow Drainagetegel

Gebruik drainagetegels voor de afvoer van overtollig water en vuil. Of leg deze tegels buiten in de carport, de patio, het terras of de galerij. Verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de garagevloertegels.

Lees meer
€59,- €39,-
  • UW ONE-STOP GARAGE SHOP
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

GearTrack® Single Pack voor wie klein wil beginnen met de Gladiator flexibele opberg oplossingen. Inclusief GearTrack muurkanaal van 81cm.

Lees meer

Een handige starterkit om je spullen van de grond en aan de muren te bevestigen. Naar keuze met of zonder GearTrack muurkanalen.

Lees meer

Het Tuin GearTrack® Pack bevat alles om tuingereedschappen aan de muur te hangen. Een GearTrack® Muurkanaal van 122cm met een set stevige haken. Deze set is in slechts 15 minuten te plaatsen.

Lees meer
Sale
GearTrack™ Universeel Pack

Het GearTrack® Universeel Pack bevat alles om te beginnen uw garage te organiseren. Twee GearTrack® Kanalen leveren 2,44 meter opslagruimte met een set haken. Deze set is in slechts 15 minuten te plaatsen. En nog uit te breiden met bijv. een fietshaak.

Lees meer
€99,95 €89,95
  • UW ONE-STOP GARAGE SHOP
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

De Gladiator® GearLoft Legger heeft een extra diep oppervlak voor het opslaan van grotere spullen, terwijl het transparante ontwerp altijd laat zien wat er op ligt, zelfs wanneer de legger in de hoogte wordt bevestigd.

Lees meer

Het Tuinieren GearTrack® Pack nodigt uit om in de tuin te gaan werken. Een GearTrack® Muurkanaal van 81cm met een set stevige haken en een praktische mand om je gereedschap mee te nemen.

Lees meer

Deze handige StarterKit met een scala aan opbergmogelijkheden bestaat uit een selectie van onze populairste opbergmanden en -bakjes samen in één pakket.

Lees meer

Een uitgebreide starterkit die helpt je spullen van de grond te halen en aan de muren te bevestigen. Naar keuze met of zonder muurkanalen te bestellen. En als je vandaag bestelt kun je dit prachtige pakket morgen al in huis hebben.

Lees meer

 

De garage/schuur of het tuinhuisje, dat vóór de installatie van Gladiator® muurpanelen of -kanalen met bijhorende accessoires te klein was, wordt opeens meer dan verdubbeld in ruimte doordat nu ook de muren volledig benut worden en niet slechts de vloeroppervlakte. Er kan zelfs een kruiwagen aan de muur gehangen worden, die normaal al gauw meer dan een vierkante meter vloer in beslag neemt!