• KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Tuingereedschap opbergen, en ruimte maken!

26
De hobbytuinier merkt al gauw waarom het Gladiator® opbergsysteem zo efficiënt en ruimte- besparend is. De garage/schuur of het tuinhuisje, dat vóór de installatie van Gladiator® panelen met bijhorende accessoires te klein was, wordt opeens meer dan ...
Lees meer
Sorteer op:
De hobbytuinier merkt al gauw waarom het Gladiator® opbergsysteem zo efficiënt en ruimtebesparend is. De garage/schuur of het tuinhuisje, dat vóór de installatie van Gladiator® muurpanelen of -kanalen met bijhorende accessoires te klein was, wordt opeens meer dan verdubbeld in ruimte doordat nu ook de muren volledig benut worden en niet slechts de vloeroppervlakte. Er kan zelfs een kruiwagen aan de muur gehangen worden, die normaal al gauw meer dan een vierkante meter vloer in beslag neemt!

Voor de tuinier is een goede vloer in de garage of schuur een must. Dat is een vloer die tegen een stootje kan, gemakkelijk schoon te maken is en lang mooi blijft. Bij GARAGEWORKS heb je volop keuze uit typen en kleuren garagevloeren. Wij adviseren je graag bij de keuze van de juiste vloer voor jouw garage. Bij alle merken hebben we beschikking over FreeFlow/drainagetegels. Dat zijn opengewerkte tegels die je binnen en buiten kan gebruiken; handig als er een afvoerputje in de vloer ligt! Je spoelt dan eenvoudig modder en zand tussen de vloertegels weg en ze zijn zo weer schoon. 


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »