• Lorem ipsum

Om een nieuwe garagevloer te kopen is het noodzakelijk om vast te stellen wat het exacte vloeroppervlak is, welk patroon gelegd moet worden en in welke kleuren dit gebeurt. Pas wanneer het ontwerp helemaal naar uw zin is kunnen wij een correcte offerte maken voor uw nieuwe garagevloer. Zodoende voorkomen we dat u teveel of juist te weinig bestelt.

Hierbij doen wij altijd enkele extra checks om tot een passende aanbieding te komen:

 1. Wat is de kwaliteit van de huidige vloer en wat voor type ondervloer is er nodig?
  Op een supervlakke, gevlinderde cementvloer kan de garagevloer zonder ondervloer of volstaat een dunne laag foam van 1mm om loopgeluid te isoleren. Maar bij een oudere, onregelmatige vloer leggen we soms 3mm rubbergranulaat om de vloer te egaliseren voordat we de tegels leggen.

 2. Hoe komen we op basis van de gemeten lengte x breedte uit met de tegels?
  Soms lijkt het namelijk alsof er een rij extra nodig is terwijl het maar om 1 cm gaat, oftewel een te verwaarlozen halve cm aan beide zijden dus geen extra rij nodig.
  Of er zou aan de achterkant een rij van 5 cm nodig zijn die gecompenseerd kan worden door de afwerkstrip bij de inrit.
  We proberen dus voor u de meest economische oplossing te vinden.

 3. Zijn er obstakels waar we rekening mee moeten houden?
  Dit kunnen vaste werkbanken, stellingen of kasten zijn waar omheen gewerkt moet worden. Maar ook palen, deuren die naar binnen draaien (15mm bodemvrij nodig), vloerankers, stopcontacten in de vloer, putjes en andere afwaterkanalen, etcetera.

 4. Eventuele alternatieve ontwerpen er naast leggen?
  Wij vergelijken uw ontwerp met ontwerpen uit eerdere projecten die wij hebben gedaan. Dan blijkt soms dat het nóg mooier kan en wij leggen u die alternatieven graag voor tot het helemaal naar uw zin is.

 5. Wie gaat de vloer leggen?
  Onze vloeren zijn een prachtig doe-het-zelf product, maar niet al onze klanten hebben tijd, zin of vaardigheden om deze klus zelf aan te pakken. Daarom bieden wij in die gevallen aan om de vloer snel en vakkundig te plaatsen in uw garage. En dat doen wij tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

Wanneer deze vragen zijn beantwoord ontvangt u van ons een offerte op maat. Dit is doorgaans binnen 1 werkdag. Daarna kunt u op u gemak besluiten om met ons in zee te gaan en plannen we de levering en eventueel het leggen. 

Wij leveren onze garagevloeren uit voorraad dus deze heeft u binnen enkele dagen in huis.

Leggen door ons is vaak gemakkelijk in te plannen binnen 1 á 2 weken na aankoop.

Een prijsindicatie voor onze garagevloeren is vanaf € 45,- per vierkante meter.

Ontwerp hier uw nieuwe garagevloer

PS: In onze webshop kunt u samples bestellen van de DiamondDeck garagevloertegels.
Om thuis op u gemak kennis te maken met het materiaal, dessin en kleuren.