• KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Werkbanken in verschillende hoogte en breedte maten

9
Onze werkbanken werken beter dankzij de moduleerbare ruimte eronder, de stalen constructie en de stevige hardhout en bamboe werkoppervlakken.
Lees meer
Sorteer op:

Ervaar het sterkste en meest duurzame materiaal in uw werkplaats. De Gladiator® 169cm Modulaire Werkbank vervaardigd uit bamboe en staal is de perfecte oplossing voor diegene die op zoek is naar een stevig en natuurlijk werkoppervlak.

Lees meer

Ervaar het sterkste en meest duurzame materiaal in uw werkplaats. De Gladiator® 185cm Modulaire Werkbank vervaardigd uit bamboe en staal is de perfecte oplossing voor diegene die op zoek is naar een stevig en natuurlijk werkoppervlak.

Lees meer

Dit Mobiele Workstation combineert de kracht van hardhout en een zware stalen constructie met de totale mobiliteit van vier 360° zwenkwielen. Ontworpen voor gemakkelijk manoeuvreren op oneffen oppervlakken.

Lees meer
€495.001,-

Ervaar het sterkste en meest duurzame materiaal in uw werkplaats. De Gladiator® 122cm Modulaire Werkbank is de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een stevig en natuurlijk werkoppervlak van hardhout.

Lees meer
  • KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Ervaar het sterkste en meest duurzame materiaal in uw werkplaats. De Gladiator® 183cm Modulaire Werkbank is de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een stevig en natuurlijk werkoppervlak van hardhout.

Lees meer

Ervaar het sterkste en meest duurzame materiaal in uw werkplaats. De Gladiator® 244cm Modulaire Werkbank is de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een stevig en natuurlijk werkoppervlak van hardhout.

Lees meer

Krijg het snel en gemakkelijk georganiseerd. Neem met dit pakket de eerste stap naar een betere opslagcapaciteit van uw garage. 7-Delig met Werkbank, onder- en bovenkasten.

Lees meer

Krijg het snel en gemakkelijk georganiseerd. Neem met dit pakket de eerste stap naar een betere opslagcapaciteit van uw garage. 8-Delig met Werkbank, onder- en bovenkasten.

Lees meer
  • KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Snel je spullen aan kant met dit veelzijdige garage organisatie systeem. Het omvat een breed scala van modulaire storage units plus handige planken en haken.

Lees meer

De werkbanken zijn verkrijgbaar met een breedte van 122cm tot 244cm. Zet één, twee of drie moduleerbare onderkasten onder de werkbank om een uiterst veelzijdig werkstation te creëren.

Het houten oppervlak is sterk genoeg 
om een heel motorblok te dragen.

Verstelbare poten garanderen juiste individuele werkhoogte. En de in hoogte regelbare voetjes zorgen voor een gelijkmatig en stabiel werkoppervlak op iedere ondergrond. 

Onze werkbanken werken beter, dankzij de ruimte voor kasten eronder, de stalen constructie en de stevige hardhout en bamboe werkoppervlakken.

De Gladiator Garagekruk past
bij iedere Gladiator werkbank.
Bel ons voor gratis advies en offerte: 030 207 2044

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »