• UW ONE-STOP GARAGE SHOP
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Werkbanken in verschillende hoogte en breedte maten

10
Onze werkbanken werken beter dankzij de stalen constructie en de stevige hardhout en bamboe werkoppervlakken. En met een royale ruimte eronder die nuttig ingevuld kan worden met ons gevarieerde assortiment lage kasten.
Lees meer
Sorteer op:

De Gladiator® 169cm Modulaire Werkbank is vervaardigd uit bamboe en staal is de perfecte oplossing voor wie die op zoek is naar een stevig en natuurlijk werkoppervlak.

Lees meer

2-laden RTA rolwagen, 71cm x 41cm x 93cm, sluitdeksel met gasdempers, 4 zwenkwielen waarvan 2 met rem, antislip matjes in de laden.

Lees meer

Dit Mobiele Workstation combineert de kracht van hardhout en een zware stalen constructie met de totale mobiliteit van vier 360° zwenkwielen. Ontworpen voor gemakkelijk manoeuvreren op oneffen oppervlakken.

Lees meer

De Gladiator® 122cm in hoogte verstelbare werkbank is de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een compact, stevig en natuurlijk werkoppervlak van hardhout.

Lees meer
  • UW ONE-STOP GARAGE SHOP
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

De Gladiator® 185cm Modulaire Werkbank vervaardigd uit bamboe en staal is de perfecte oplossing voor diegene die op zoek is naar een stevig en natuurlijk werkoppervlak.

Lees meer

De Gladiator® 183cm in hoogte verstelbare werkbank is de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een middelgroot, stevig en natuurlijk werkoppervlak van hardhout.

Lees meer

De Gladiator® 244cm in hoogte verstelbare werkbank is de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een zeer groot, stevig en natuurlijk werkoppervlak van hardhout.

Lees meer

Krijg het snel en gemakkelijk georganiseerd. Neem met dit pakket de eerste stap naar een betere opslagcapaciteit van uw garage. 7-Delig met werkbank, onder- en bovenkasten.

Lees meer
  • UW ONE-STOP GARAGE SHOP
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Krijg het snel en gemakkelijk georganiseerd. Neem met dit pakket de eerste stap naar een betere opslagcapaciteit van uw garage. 8-Delig met werkbank, onder- en bovenkasten én een grote mobiele kast.

Lees meer

Snel je spullen aan kant met dit veelzijdige garage organisatie systeem. Het omvat een breed scala van modulaire storage units plus handige planken en haken.

Lees meer

De werkbanken zijn verkrijgbaar met een breedte van 122cm tot 244cm. Zet één, twee of drie moduleerbare onderkasten onder de werkbank om een uiterst veelzijdig werkstation te creëren.

Het houten oppervlak is sterk genoeg om een heel motorblok te dragen.

Verstelbare poten garanderen juiste individuele werkhoogte. En de in hoogte regelbare voetjes zorgen voor een gelijkmatig en stabiel werkoppervlak op iedere ondergrond. 

Onze werkbanken werken beter, dankzij de ruimte voor kasten eronder, de stalen constructie en de stevige hardhout en bamboe werkoppervlakken.

De Gladiator Garagekruk past
bij iedere Gladiator werkbank.

Wilt u meerdere kasten en/of werkbank(en) aanschaffen?
Bel ons voor gratis advies en een scherpe offerte: 030 207 2044