Betaalmethoden


GARAGEWORKS
biedt een ruime keus aan veilige betaalmogelijkheden. 

iDEAL (gratis binnen Nederland)

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen via je eigen bank. iDEAL is een veel gebruikt systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. iDEAL wordt ondersteund door alle grote banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Je rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

iDEAL gebruik je ook wanneer je wilt betalen met Bancontact/Mister Cash of met Belfius Direct Net of KBC.
 
iDEAL gebruik je ook wanneer je wilt betalen met SOFORT Banking.

We accepteren creditcards van Mastercard en Visa via iDEAL (kosten 1,8%). 
 

Vooruitbetalen met een IBAN bankoverschrijving

Altijd gratis betalen; ook vanuit België, Duitsland en vele andere landen. Het is dus mogelijk om jouw bestelling gewoon met een bankoverschrijving vooruit te betalen. Deze methode kun je gebruiken wanneer je geen gebruik kunt of wilt maken van iDEAL. Je bestelling komt gewoon bij ons binnen en vervolgens ontvang je van ons een factuur per e-mail. Je kunt dan het factuurbedrag overschrijven naar onze IBAN rekening onder vermelding van het factuurnummer.  
 

Achteraf betalen met Billink

Billink voert voor Garageworks.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Billink via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij Garageworks.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 250,-  als je betaalt via Billink.  Een betaling via Billink is vrijwel direct verwerkt zodat we jouw bestelling direct kunnen verzenden.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Billink een gegevenscontrole uit. Billink hanteert een strikt privacybeleid. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met Billink opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Billink website.
 

PIN of contant betalen bij Afhalen of Bezorgen

Wanneer je in de buurt van Utrecht bent kun je er voor kiezen om de producten bij ons af te halen. Je kunt dan ook pinnen of contant betalen. Let op, dit is alleen mogelijk op afspraak! Betalen bij bezorgen is ook mogelijk. Wij zullen na je bestelling contact met je opnemen om een afspraak te plannen. 

Paypal (kosten 2,5%)

Met PayPal betaal je snel en veilig online. Je hebt voor deze betaalmogelijkheid niet direct je bank- of creditcardgegevens nodig.  Je kiest voor PayPal betaling, inloggen op je PayPal account, betalen en de bestelling is geplaatst. Voor meer informatie en het openen van een PayPal rekening kun je terecht op de website van PayPal. 

 

 

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »