• KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Garagekasten in diverse maten en uitvoeringen

Onze garagekasten zijn er in twee series; de RTA garagekasten zijn van het type zelf-montage en kunnen eenvoudig zelf in elkaar gezet worden, terwijl de Premier lijn bestaat uit grotendeels gelaste stalen kasten die derhalve beperkte montage behoeven.
Lees meer

De Ready-To-Assemble (RTA) Series garagekasten worden standaard ongemonteerd geleverd en kunnen eenvoudig zelf in elkaar gezet worden. Er zit een duidelijke montagehandleiding bij.

De Premier Series garagekasten zijn geheel of grotendeels in elkaar gelast, en waar mogelijk zijn deuren e.d. vooraf met schroeven gemonteerd. Deze kasten behoeven daarom geen of slechts beperkte montage. Premier kasten komen met een levenslange Gladiator garantie.

Binnen de RTA en de Premier lijnen leveren we zowel wandkasten als onderkasten. Die kun je los plaatsen maar ook boven en onder een werkbank plaatsen. Ook beschikken beide lijnen over hoge garagekasten; zelfs tot wel 122cm breed of 60cm diep! Deze grote kasten worden geleverd op verstelbare pootjes, maar kunnen ook met beugels aan de muur of als mobiele variant op wielen.

De Gereedschapskasten kennen een modulaire opbouw. Ze zijn mobiel en stapelbaar, zodat er een verrijdbare gereedschapstoren ontstaat. Deze torens zijn er in 3 breedtematen: 69cm, 104cm en 132cm

Bel ons voor gratis advies en offerte: 06 527 369 07

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »