• ONE-STOP GARAGE SHOP
  • KWALITEITSMERK GLADIATOR
  • TOPKWALITEIT GARAGEVLOEREN

Garagekasten in diverse maten en uitvoeringen

Onze garagekasten zijn er in twee series; de RTA Series garagekasten zijn van het type zelf-montage en kunnen eenvoudig zelf in elkaar gezet worden, terwijl de luxe Premier Series bestaat uit grotendeels gelaste stalen kasten.
Lees meer

De Ready-To-Assemble (RTA) Series garagekasten worden standaard ongemonteerd geleverd en kunnen eenvoudig door u zelf in elkaar gezet worden. Er zit een duidelijke montagehandleiding bij. 

De exclusieve Premier Series garagekasten zijn geheel of grotendeels in elkaar gelast, en waar mogelijk zijn deuren e.d. vooraf met schroeven gemonteerd. Deze kasten behoeven daarom geen of slechts beperkte montage. Premier kasten komen met een levenslange Gladiator garantie.

Binnen de RTA en de Premier Series leveren we zowel wandkasten als onderkasten. Die kunt u los plaatsen maar ook boven en onder een werkbank plaatsen. Ook beschikken beide lijnen over hoge garagekasten; sommige extra groot zelfs tot wel 122cm breed of 60cm diep! Deze grote kasten beschikken over verstelbare voetjes om ook stabiel te staan op een ongelijke ondergrond.

Wilt u meerdere kasten en/of werkbank(en) aanschaffen?
Bel ons voor gratis advies en een scherpe offerte: 030 207 2044

 

 

De garagekasten uit de Premier Series van Gladiator zijn grotendeels gelaste, stalen garagekasten die derhalve beperkte montage behoeven. Premier Series garagekasten zijn pure luxe voor uw garage, van onberispelijke kwaliteit en komen met een levenslange Gladiator garantie.