• COMPLETE GARAGE PAKKETTEN
  • KWALITEITSMERK GLADIATOR
  • RUIM ASSORTIMENT

SwissDeck® Garagevloeren

4
De SwissDeck garagevloer tegels zijn een ideale oplossing voor garagevloeren, werkplaatsen en schuren. Door de uitstekende kwaliteit van de tegels worden garagevloeren niet aangetast door vocht of chemicaliën. Deze vloer gaat een garageleven lang mee.
Lees meer
Sorteer op:

 

Garagevloeren eenvoudig te leggen

De garagevloer tegels zijn makkelijk te leggen op elke vlakke ondergrond en eenvoudig op maat te maken. Een prachtig doe-het-zelf product om zelf snel een garagevloer te leggen. Ook kunt u de garagevloer tegels verwerken in losse matten (“parking pads”) voor onder uw motor of auto. En voor wie zijn garagevloer niet zelf wil of kan leggen staan we bij Garageworks klaar met onze ervaren en vakkundige montageservice.

Garagevloer tegels met antislip oppervlak

Het is belangrijk dat garagevloer tegels tegen een stootje kunnen. Het antislip oppervlak van de garagevloer tegels is resistent tegen benzine, oliën, zuren en chemicaliën. Bovendien zijn de garagevloer tegels zeer slijtvast en eenvoudig schoon te maken met een zachte bezem, water en/of een sopje. De garagevloer tegels zijn bij uitstek geschikt voor garages doordat ze goed bestand zijn tegen rolweerstand en belastingen tot 25 ton per m2. Wij adviseren DiamondDeck, RibDeck of CoinDeck voor uw garagevloer.

Vraag hier een offerte aan voor uw nieuwe garagevloer