• ONE-STOP GARAGE SHOP
  • KWALITEITSMERK GLADIATOR
  • TOPKWALITEIT GARAGEVLOEREN

SwissDeck® Garagevloeren

De SwissDeck garagevloeren zijn de ideale oplossing voor garages, werkplaatsen en schuren. Door de uitstekende kwaliteit van de vloertegels worden garagevloeren niet aangetast door vocht of chemicaliën. Deze garagevloer gaat een garageleven lang mee.
Lees meer

Garagevloeren eenvoudig te leggen

De garagevloer tegels zijn makkelijk te leggen op elke vlakke ondergrond en eenvoudig op maat te maken. Een prachtig doe-het-zelf product om zelf snel een garagevloer te leggen. Ook kunt u de garagevloer tegels verwerken in losse matten (“parking pads”) voor onder uw motor of auto. De kunststof vloertegels zijn gemaakt van een speciaal Polypropyleen co-polymeer en zijn bestand tegen oplosmiddelen, brandstoffen of chemicaliën. Bovendien worden de kunststof vloertegels zwevend gelegd, dus het gebruik van lijm is hier niet nodig. En voor wie zijn garagevloer niet zelf wil of kan leggen staan we bij Garageworks klaar met onze ervaren en vakkundige montageservice. Uw garage tot ca. 50 m2 leggen we er in één dagdeel in!

 

Garagevloer met antislip oppervlak

Het is belangrijk dat garagevloer tegels tegen een stootje kunnen. Het antislip oppervlak van de garagevloer tegels is resistent tegen benzine, oliën, zuren en chemicaliën. Bovendien zijn de garagevloer tegels zeer slijtvast en eenvoudig schoon te maken met een zachte bezem, water en/of een sopje. De garagevloer tegels zijn bij uitstek geschikt voor garages doordat ze goed bestand zijn tegen rolweerstand en belastingen tot 25 ton per m2. 

Comfortabele garagevloer mét garantie

Het resultaat is een garagevloer die het comfort in uw garage sterk verbeterd en uw garage leefbaar maakt. Wij leggen de vloer meestal op een ondervloer van foam of rubber en dat zorgt voor warmte-, vocht- en geluidisolatie. Voortaan is het veel prettiger hobby'en of klussen in een garage met een aangenaam leefklimaat. En daar heeft u nog jarenlang plezier van want behalve de wettelijke garantie geeft de fabrikant een aanvullende garantie van 12 jaar.  

Ontwerp hier uw nieuwe garagevloer