• Lorem ipsum

Zal ik me even voorstellen?

Mijn naam is JAN DE WIT 

en ik ben sinds 2013 de drijvende kracht achter GARAGEWORKS

 

Dit begon toen ik thuis onze garage aan het opruimen was en ik - als enthousiast toerfietser - een oplossing zocht om mijn racefiets gemakkelijk en veilig aan de muur op te hangen.
 
Tijdens mijn zoektocht kwam ik de fietsklauw van Gladiator® Garageworks tegen en die wilde ik meteen hebben. Maar daar bleef het niet bij; ik raakte in de ban van het hele Gladiator assortiment voor het inrichten de garage en wilde onze complete garage daarmee uitrusten.
 
En mijn enthousiasme ging verder dan onze eigen garage. Ik raakte ervan overtuigd dat veel andere mensen hun garage ook graag praktisch en tegelijk stijlvol willen inrichten. In de rest van je huis is toch ook nagedacht over de inrichting, dus waarom niet in de garage? 

Ik besloot hiermee aan de slag te gaan, heb mezelf benoemd tot de eerste 'garage planner' van Nederland en ben dealer van Gladiator Garageworks geworden.

Inmiddels zijn we enkele jaren verder en het resultaat mag er zijn.  Ik heb meer dan duizend particulieren en ruim honderd bedrijven als klant mogen verwelkomen. Hun aankopen variëren van één of enkele fietsklauwen tot en met het inrichten van de complete garage of werkplaats met garagekasten, werkbanken en het unieke muursysteem. 

Kleinere artikelen (die met pakketpost verstuurd kunnen worden) hebben we vrijwel altijd op voorraad en versturen we meestal dezelfde of de eerstvolgende werkdag naar de klant. Grote en zware artikelen als garagekasten, stellingen en werkbanken worden meestal op pallets vanaf de importeur naar onze klanten verstuurd. Deze artikelen worden doorgaans binnen 5 werkdagen geleverd.

Wilt u uw nieuwe garage interieur eerst zien voordat u bestelt? U bent van harte welkom in het Garageworks Experience Center aan de Appellaan in Harmelen. Daar hebben wij onze showroom, magazijn én werkplaats samengebracht onder één dak. 

Hier hebben we een compleet garage-interieur opgesteld en u kunt uw aankoop gelijk meenemen! Bel me even voor een afspraak en kom langs. Ook 's avonds en op zaterdag bent u van harte welkom!

 

 

De voordelen van GARAGEWORKS

  • Premium kwaliteit voor uw garage
  • Bezoek van showroom is mogelijk
  • Eenvoudig online bestellen
  • Veilig online betalen
  • Betrouwbare snelle levering
  • Montageservice in overleg mogelijk
  • Volledige garantie

 

Tot ziens in uw garage!

JAN DE WIT
GARAGEWORKS


tel: +31 (0)30 207 2044
mobiel/whatsapp: +31 (0)6 527 369 07

e-mail: info@garageworks.nl


===============================================================================================

PS aan leveranciers die dit lezen: We hebben ruimte voor meer kwaliteitsproducten voor de (particuliere) garage en/of voor automobilisten, motorrijders, toerfietsers, tuiniers, doe-het-zelf'ers, etcetera. Neemt u gerust contact met mij op als wilt dat wij u vertegenwoordigen.

 

Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC BY 3.0

 

De waardering van www.garageworks.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 103 reviews.