Over GARAGEWORKS

                           

Zal ik mezelf eerst even voorstellen? 

Mijn naam is JAN DE WIT en ik ben sinds 2013 de drijvende kracht achter GARAGEWORKS

Dit begon toen ik thuis onze garage aan het opruimen was en ik - enthousiast toerfietser - een oplossing zocht om mijn racefiets veilig aan de muur op te hangen.

Tijdens mijn zoektocht kwam ik de fietsklauw van Gladiator® Garageworks tegen en die wilde ik meteen hebben. Maar daar bleef het niet bij; ik raakte in de ban van het hele Gladiator assortiment voor het inrichten de garage en wilde onze complete garage daarmee uitrusten.

En mijn enthousiasme ging nog verder dan onze eigen garage. Ik raakte ervan overtuigd dat heel veel andere mensen hun garage ook graag efficiënt en stijlvol willen inrichten. In de rest van je huis is toch ook nagedacht over de inrichting, dus waarom niet in de garage? 

Ik besloot hiermee aan de slag te gaan, heb mezelf benoemd tot de 1e 'garage planner' in Nederland en ben dealer van Gladiator geworden.

         


Inmiddels zijn we een paar jaar verder en het resultaat mag er zijn.  Ik heb inmiddels enkele honderden particulieren en tientallen bedrijven als klant mogen verwelkomen. Hun aankopen variëren van enkele fietsklauwen - onze bestseller - of alleen een garagevloer tot en met het inrichten van de complete garage of werkplaats met garagekasten, werkbank, garagevloer en het praktische muursysteem. 

Kleinere artikelen (die met pakketpost verstuurd kunnen worden) hebben we vrijwel altijd op voorraad en versturen we meestal de eerstvolgende werkdag naar de klant. Grote en zware artikelen als garagekasten, werkbanken en garagevloeren worden doorgaans op pallets vanaf de importeur naar onze klanten verstuurd. Deze artikelen worden meestal binnen 5 werkdagen geleverd.

            

Ons assortiment is inmiddels verder uitgebreid. Uiteraard is Gladiator nog altijd de hoofdmoot van ons aanbod.  Daarnaast zijn de garagevloeren van Centuriongarage erg belangrijk; de allerbeste kwaliteit modulaire garagevloeren. Deze vloeren zijn eenvoudig te plaatsen, zien er schitterend uit en gaan een garageleven lang mee!

Wil je het eerst zien voordat je bestelt? Dan kan heel goed door een bezoek te brengen aan het Garageworks Experience Center aan de Appellaan in Harmelen. Daar hebben wij onze showroom, magazijn én werkplaats samengebracht onder één dak. 

Hier hebben we een compleet garage-interieur voor je opgesteld en je kunt meteen je aankoop meenemen! Bel me even voor een afspraak en kom langs.


Tot ziens in je garage!

JAN DE WIT
GARAGEWORKS

tel: 030 - 207 2044
info@garageworks.nl

PS aan leveranciers die dit lezen: We hebben ruimte voor meer kwaliteitsproducten voor de (particuliere) garage en/of voor automobilisten, motorrijders, toerfietsers, tuiniers, doe-het-zelf'ers, etcetera. Neemt u gerust contact met mij op als wilt dat wij u vertegenwoordigen.

Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC BY 3.0
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »