• KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Over GARAGEWORKS

Zal ik me even voorstellen? Mijn naam is JAN DE WIT en ik ben sinds 2013 de drijvende kracht achter GARAGEWORKS

Dit begon toen ik thuis onze garage aan het opruimen was en ik - als enthousiast toerfietser - een oplossing zocht om mijn racefiets gemakkelijk en veilig aan de muur op te hangen.
Tijdens mijn zoektocht kwam ik de fietsklauw van Gladiator® Garageworks tegen en die wilde ik meteen hebben. Maar daar bleef het niet bij; ik raakte in de ban van het hele Gladiator assortiment voor het inrichten de garage en wilde onze complete garage daarmee uitrusten.
En mijn enthousiasme ging verder dan onze eigen garage. Ik raakte ervan overtuigd dat veel andere mensen hun garage ook graag praktisch en stijlvol willen inrichten. In de rest van je huis is toch ook nagedacht over de inrichting, dus waarom niet in de garage? 

Ik besloot hiermee aan de slag te gaan, heb mezelf benoemd tot de eerste 'garage planner' van Nederland en ben dealer van Gladiator Garageworks geworden.

Inmiddels zijn we enkele jaren verder en het resultaat mag er zijn.  Ik heb enkele honderden particulieren en tientallen bedrijven als klant mogen verwelkomen. Hun aankopen variëren van één of enkele fietsklauwen - onze bestseller - of alleen een garagevloer tot en met het inrichten van de complete garage of werkplaats met garagekasten, werkbank, garagevloer en het unieke muursysteem. 

Kleinere artikelen (die met pakketpost verstuurd kunnen worden) hebben we vrijwel altijd op voorraad en versturen we meestal dezelfde of de eerstvolgende werkdag naar de klant. Grote en zware artikelen als garagekasten, werkbanken en garagevloeren worden doorgaans op pallets vanaf de importeur naar onze klanten verstuurd. Deze artikelen worden meestal binnen 5 werkdagen geleverd.

Ons assortiment is verder uitgebreid. Uiteraard is Gladiator nog altijd de hoofdmoot van ons aanbod. Daarnaast zijn de garagevloeren erg belangrijk; de allerbeste kwaliteit modulaire garagevloeren. Deze vloeren zijn eenvoudig te plaatsen, zien er schitterend uit en gaan een garageleven lang mee!

Wilt u het eerst zien voordat u bestelt? U bent van harte welkom in het Garageworks Experience Center aan de Appellaan in Harmelen. Daar hebben wij onze showroom, magazijn én werkplaats samengebracht onder één dak. 

Hier hebben we een compleet garage-interieur opgesteld en u kunt meteen uw aankoop meenemen! Bel me even voor een afspraak en kom langs.

Tot ziens in uw garage!

JAN DE WIT
GARAGEWORKS
tel: +31 (0)30 207 2044
mobiel/whatsapp: 06 527 369 07
e-mail: info@garageworks.nl

 

De voordelen van GARAGEWORKS

  • Premium kwaliteit voor uw garage
  • Bezoek van showroom is mogelijk
  • Eenvoudig online bestellen
  • Veilig online betalen
  • Betrouwbare snelle levering
  • Montageservice in overleg mogelijk
  • Volledige garantie

 
===============================================================================================

PS aan leveranciers die dit lezen: We hebben ruimte voor meer kwaliteitsproducten voor de (particuliere) garage en/of voor automobilisten, motorrijders, toerfietsers, tuiniers, doe-het-zelf'ers, etcetera. Neemt u gerust contact met mij op als wilt dat wij u vertegenwoordigen.

 

Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC BY 3.0
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »