Gratis verzending vanaf €99*

*Webshop bestellingen vanaf € 99,- worden in heel Nederland gratis verzonden
(in België is verzending gratis vanaf € 199,-)
Voor bestellingen buiten de webshop om (e-mail, telefonisch) berekenen we de eventuele verzendkosten per bestelling. 
Onderstaande tabel toont de de verzendkosten die wij in rekening brengen bij bestellingen tot €99,- (respectievelijk €199,-):
 

  NEDERLAND
bestellingen tot €99,- 
BELGIË
bestellingen tot €199,- 
gewicht thuisbezorgen 
Pakketdienst 
 afhalen bij
Parcelshop 
 thuisbezorgen
Pakketdienst 
afhalen bij
Parcelshop 
van tot        
0 10kg € 6,95 € 4,95 € 11,95 € 9,95
10kg 20kg € 9,95 € 7,95 € 14,95 € 12,95

 


NB: Wanneer u uw bestelling zelf komt afhalen in Harmelen
of wanneer wij de goederen meenemen bij montage
worden er géén verzendkosten in rekening gebracht.  

 

Bezorgen

Voor de bezorging van brievenbusdozen en pakketten werken wij samen met o.a. PostNL, DHL en DPD. U kunt uw pakket thuis laten bezorgen of bij een Parcelshop in de buurt. Dan kunt u het pakket afhalen wanneer het u het beste uitkomt. En het is nog voordeliger ook!

U ontvangt van GARAGEWORKS of van de vervoerder na verzending een e-mail met daarin een code wanneer het pakket is afgegeven aan de vervoerder. Met deze code, in combinatie met uw postcode, kunt u de status van het pakket volgen via Track & Trace op de website van de vervoerder.
NB: mocht u de melding “Er zijn geen zendingen aangetroffen” zien, dan kan het zijn dat  de vervoerder de zending nog niet heeft verwerkt. De volgende werkdag kunt u de status volgen.

Mocht u niet thuis zijn, dan wordt de zending direct geleverd bij de dichtstbijzijnde Parcelshop. Een groot voordeel is, dat op deze manier het pakket in de buurt is. En u kan de zending ophalen wanneer het u uitkomt. 

Voor de bezorging van zwaardere (>20 kg) pakketten en pallets werken wij samen met onze vaste transporteur.  Vóór aflevering nemen wij contact met u op om u te informeren over het moment van aflevering.

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »