• KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Verzenden & Bezorgen

Bestellingen worden in heel Nederland, België, Duitsland en andere Europese landen verzonden.
Onderstaande tabel toont de de verzendkosten die wij hierbij in rekening moeten brengen:
 

  NEDERLAND
BELGIË  DUITSLAND
gewicht
(in kg)
thuisbezorgen 
Pakketdienst 
 afhalen bij
Parcelshop 
 thuisbezorgen
Pakketdienst 
afhalen bij
Parcelshop 
thuisbezorgen
Pakketdienst 
afhalen bij
Parcelshop
van tot
0 10 5,95 3,95 9,95 7,95 14,95 12,95
10 20 9,95 7,95 14,95 12,95 19,95 17,95
20 30 14,95 n.v.t. 19,95 n.v.t. 24,95 n.v.t.
    transportservice
transportservice
transportservice
30 ++ € 24,95 € 29,95 € 34,95

 

NB: Wanneer u uw bestelling zelf komt afhalen in Harmelen of wanneer wij de goederen meenemen bij montage worden er géén verzendkosten in rekening gebracht.  

 

Bezorgen

Voor de bezorging van pakketten werken wij samen met DHL, DPD en PostNL. U kunt uw pakket thuis laten bezorgen of bij een Parcelshop in de buurt. Dan kunt u het pakket afhalen wanneer het u het beste uitkomt. En het is nog voordeliger ook!

U ontvangt van de vervoerder na verzending een e-mail met daarin een code wanneer het pakket is afgegeven aan de vervoerder. Met deze code, eventueel in combinatie met uw postcode, kunt u de status van het pakket volgen via Track & Trace op de website van de vervoerder.
NB: mocht u de melding “Er zijn geen zendingen aangetroffen” zien, dan kan het zijn dat  de vervoerder de zending nog niet heeft verwerkt. De volgende werkdag kunt u de status volgen.

Mocht u bij bezorging niet thuis zijn, dan wordt de zending alsnog geleverd bij de dichtstbijzijnde Parcelshop. U krijgt hier bericht van en kunt de zending daar vervolgens ophalen wanneer het u uitkomt. 

Voor de bezorging van zwaardere (>30 kg) pakketten en pallets werken wij samen met onze vaste transporteur.  Vóór aflevering nemen zij contact met u op om u te informeren over het moment van aflevering.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »