• KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Premier Series Garagekasten

6
Grotendeels gelaste stalen garagekasten die derhalve beperkte montage behoeven. Premier Series garagekasten zijn pure luxe voor uw garage met een exclusief design en van onberispelijke kwaliteit met een levenslange Gladiator garantie.
Lees meer
Sorteer op:

Met de bijgeleverde ophangbeugel hang je deze stoere wandkast gemakkelijk op aan de GearWall® Panelen of GearTrack® Kanalen van het Gladiator® Muursysteem. Desgewenst kan de kast ook direct op de muur worden bevestigd.

Lees meer

De behoeften van de opslag in de garage veranderen altijd. Gladiator® GarageWorks lost dit probleem op door flexibiliteit in elk product in te bouwen.

Lees meer

Deze kast biedt een veelzijdige en toegankelijke opslag voor een uitgebreid scala aan tuin- of doe-het-zelf spullen en gereedschappen. De verstelbare legger met beschermde glijders beweegt soepel op de kogellagers.

Lees meer

De 76cm Brede Moduleerbare Kast is 168 cm hoog en 46cm diep en wordt geleverd met 3 legplanken over de volle breedte. De sluiting op de twee grote deuren staat garant voor een extra veiligheid.

Lees meer
  • KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

De partner van de Brede Kast met de leggers in de volledige breedte is deze Golf Locker of Vestiaire Kast.

Lees meer

De Premier Series 5-Ladenkast voorziet in een royale opslagcapaciteit dankzij 60 cm diepe laden. Elk van de vijf laden loopt op kogellagers voor soepel openen en sluiten.

Lees meer

 

De garagekasten uit de Premier Series van Gladiator zijn grotendeels gelaste, stalen garagekasten die derhalve beperkte montage behoeven. Premier Series garagekasten zijn pure luxe voor uw garage, van onberispelijke kwaliteit en komen met een levenslange Gladiator garantie. 

Bel ons voor advies en offerte: 030 207 2044

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »