• KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Doe-het-zelf & Hobby

31
Eén van de leukste doe-het-zelf klussen is het leggen van een nieuwe garagevloer. Je hebt bij GARAGEWORKS volop keuze uit typen en kleuren garagevloeren
Lees meer
Sorteer op:

Wilt u de materialen in handen hebben? Dat kan!

Lees meer

Wilt u de materialen in handen hebben? Een goede vergelijking maken tussen wandpanelen en muurkanalen? Dat kan!

Lees meer

Wilt u de materialen in handen hebben? Zelf voelen hoe gemakkelijk het "klikt"? De kleuren en dessins in uw eigen garage zien? Een goede vergelijking maken tussen verschillende merken en typen vloeren? Dat kan!

Lees meer
Sale
Spray Folie 400 ml -Wit Hoogglans-

Spray Folie is een product om de lakdelen en velgen van je motor/auto te beschermen en/of deze een geheel andere uitstraling te geven. Het is veel goedkoper dan een volledige spuitbeurt.

Lees meer
€24,95 €10,-
  • KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING
Sale
Cirkelhaak (8 stuks)

Verticaal gerichte dubbele ring om kleine gereedschappen als schroevendraaiers bij de hand te houden. Pak van 8 stuks.

Lees meer
€19,95 €17,95

Ideaal om kleine gereedschappen aan op te hangen. Maar ook om een kapstok te vormen voor jassen, petten, sleutels etcetera. Eén pakket van 8 stuks bestaat uit 4 stuks J- en 4 stuks L-haken.

Lees meer

De garagerolhouder komt altijd en in iedere garage van pas. Bij oliepeilen, handen afvegen of wanneer je iets geknoeid hebt. Even snel een vel van de garagerol en je veegt het weer schoon.

Lees meer

Een handige starterkit om je spullen van de grond en aan de muren te bevestigen. Naar keuze met of zonder GearTrack muurkanalen.

Lees meer
  • KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

GearTrack® Single Pack voor wie klein wil beginnen met de Gladiator flexibele opberg oplossingen. Inclusief GearTrack muurkanaal van 81cm.

Lees meer

De Gladiator® GearLoft Legger heeft een extra diep oppervlak voor het opslaan van grotere spullen, terwijl het transparante ontwerp altijd laat zien wat er op ligt, zelfs wanneer de legger in de hoogte wordt bevestigd.

Lees meer

Het GearTrack® Pack bevat alles om te beginnen uw garage te organiseren. Twee GearTrack® Kanalen leveren 2,44 meter opslagruimte met een set haken. Deze set is in slechts 15 minuten te plaatsen. En nog uit te breiden met bijv. een fietshaak.

Lees meer

Met 5 leggers en een draagvermogen tot 450kg per legger.

Lees meer
Eén van de leukste doe-het-zelf klussen is het leggen van een nieuwe garagevloer. Bij GARAGEWORKS heb je volop keuze uit typen en kleuren garagevloeren. Wij adviseren je graag bij de keuze van de juiste vloer voor jouw garage. Dat is een vloer die tegen een stootje kan, gemakkelijk schoon te maken is en lang mooi blijft. En natuurlijk gemakkelijk te leggen is. Wij voorzien je bovendien van gedetailleerde montage-instructies dus deze klus kan niet mislukken. Dáárom beginnen we met de keuze van de vloer als we de garage inrichten. 

Na de vloer bouwen we garage op met werkbanken, kasten en/of muursystemen. Iedere doe-het-zelver zoekt wel eens een spijker, hamer of ander gereedschap. Met een overzichtelijk en modulair systeem en specifieke toepassingen op het opbergsysteem van Gladiator® zal de doe-het-zelver voortaan alles vlot terugvinden en ordelijk kunnen werken.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »