• UW ONE-STOP GARAGE SHOP
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Doe-het-zelf & Hobby

28
We bouwen uw garage op met werkbanken, kasten en/of muursystemen. 
Lees meer
Sorteer op:

Ideaal om kleine gereedschappen aan op te hangen. Maar ook om een kapstok te vormen voor jassen, petten, sleutels etc. Eén pakket van 8 stuks bestaat uit 4 stuks J- en 4 stuks L-haken.

Lees meer

Verticaal gerichte dubbele ring om kleine gereedschappen als schroevendraaiers bij de hand te houden. Pak van 8 stuks.

Lees meer

Deze garagerolhouder komt altijd en in iedere garage van pas. Bij oliepeilen, handen afvegen of wanneer je iets geknoeid hebt. Even snel een vel van de garagerol en je veegt het weer schoon. Met een handig plankje voor schoonmaak- en smeermiddelen.

Lees meer

GearTrack® Single Pack voor wie klein wil beginnen met de Gladiator flexibele opberg oplossingen. Inclusief GearTrack muurkanaal van 81cm.

Lees meer
  • UW ONE-STOP GARAGE SHOP
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Een handige starterkit om je spullen van de grond en aan de muren te bevestigen. Naar keuze met of zonder GearTrack muurkanalen.

Lees meer
Sale
GearTrack™ Universeel Pack

Het GearTrack® Universeel Pack bevat alles om te beginnen uw garage te organiseren. Twee GearTrack® Kanalen leveren 2,44 meter opslagruimte met een set haken. Deze set is in slechts 15 minuten te plaatsen. En nog uit te breiden met bijv. een fietshaak.

Lees meer
€99,95 €89,95

De Gladiator® GearLoft Legger heeft een extra diep oppervlak voor het opslaan van grotere spullen, terwijl het transparante ontwerp altijd laat zien wat er op ligt, zelfs wanneer de legger in de hoogte wordt bevestigd.

Lees meer

Met 5 leggers van 91cm breed en 46cm diep en een draagvermogen tot 450kg per legger.

Lees meer
  • UW ONE-STOP GARAGE SHOP
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Met 5 leggers van 122cm breed en 46cm diep een draagvermogen tot 450kg per legger.

Lees meer

Een uitgebreide starterkit die helpt je spullen van de grond te halen en aan de muren te bevestigen. Naar keuze met of zonder muurkanalen te bestellen. En als je vandaag bestelt kun je dit prachtige pakket morgen al in huis hebben.

Lees meer

De Gladiator® Garage Kruk is de perfecte aanvulling op uw Gladiator® Werkbank. De kruk is speciaal voor klussen die u zittend aan de werkbank wilt doen. Poten in roestvrij staal chroom zorgen dat uw kruk lang mooi blijft.

Lees meer

Het GearTrack® Deluxe Pack bevat alles wat u nodig heeft om uw tuingereedschap, sportuitrusting , doe-het-zelf spullen en nog veel meer spullen in uw garage aan de muur te hangen. Vier GearTrack® Channels bieden 366cm opslagruimte aan de muur.

Lees meer

 

Iedere doe-het-zelver zoekt wel eens een spijker, hamer of ander gereedschap. Met een overzichtelijk en modulair systeem en specifieke toepassingen op het opbergsysteem van Gladiator® zal de doe-het-zelver voortaan alles vlot terugvinden en ordelijk kunnen werken.