Banner category

Doe-het-zelf & Hobby

Eén van de leukste doe-het-zelf klussen is het leggen van een nieuwe garagevloer. Bij GARAGEWORKS heb je volop keuze uit typen en kleuren garagevloeren. Wij adviseren je graag bij de keuze van de juiste vloer voor jouw garage. Dat is een vloer die tegen een stootje kan, gemakkelijk schoon te maken is en lang mooi blijft. En natuurlijk gemakkelijk te leggen is. Wij voorzien je bovendien van gedetailleerde montage-instructies dus deze klus kan niet mislukken. Dáárom beginnen we met de keuze van de vloer als we de garage inrichten. 

Na de vloer bouwen we garage op met werkbanken, kasten en/of muursystemen. Iedere doe-het-zelver zoekt wel eens een spijker, hamer of ander gereedschap. Met een overzichtelijk en modulair systeem en specifieke toepassingen op het opbergsysteem van Gladiator® zal de doe-het-zelver voortaan alles vlot terugvinden en ordelijk kunnen werken.
Doe-het-zelf & Hobby
Lees meer
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »