• Lorem ipsum

Lifestyle garage interieur met een exclusief design

Heeft u een mooi huis met een luxe badkamer en keuken, maar bent u nog niet tevreden over het niveau van uw garage interieur? Dan bent u bij GARAGEWORKS aan het juiste adres. Hier vind u een luxe en compleet garage-interieur van hoge kwaliteit voor uw garage.

Behalve onderstaande pakketten kunnen we uiteraard ook uw garage interieur op maat samenstellen. Wanneer u hier gebruik van wilt maken neem dan voor vrijblijvend advies en een offerte op maat contact met ons op.

Telefoon 030 207 2044 of e-mail info@garageworks.nl .

"Tot ziens in uw garage!"
Toon:
Gladiator® Garage Pakket MED23
Garage Pakket MED23
Een garage interieur dat toegankelijkheid aan de muur combineert met veilige opbergen achter afsluitbare kastdeuren. Veelzijdig, functioneel en erg mooi.
€2.895,00
Gladiator® Premier Series Garagepakket
Premier Series Garagepakket
Gladiator® Premier Series garage interieur is het neusje van de zalm. Onze allerbeste kwaliteit garagekasten en werkbank vormen samen een exclusief interieur waar u nog vele jaren plezier van zult hebben.
€3.495,00
Gladiator® Garage Pakket MED22
Garage Pakket MED22
Snel je spullen aan kant met dit veelzijdige garage interieur systeem. Het omvat grote en kleine kasten, een robuuste werkbank, stelling en nog veel meer.
€3.590,00
Gladiator® Garage Pakket 10
Garage Pakket 10
Met dit uitgebreide garage interieur pakket heeft u alles om een degelijke wanden/kasten opbergruimte en werkruimte te realiseren.
€3.695,00
Gladiator® Garage Pakket 11
Garage Pakket 11
Garage Pakket Large bevat alles wat nodig is om vrijetijds- en sportspullen van een groot gezin op te slaan. Bovendien kan alle tuingereedschap veilig weggeborgen worden en is er voldoende werkruimte voor de tuinliefhebber of de doe-het-zelver.
€3.995,00
Gladiator® Garage Pakket 12
Garage Pakket 12
Een garage interieur met royale wandopslag om spullen op te bergen en kasten voor wat u uit het zicht wilt houden. Inclusief garage accessoires, haken en manden
€4.995,00
Gladiator® Tuinhuis Pakket 13
Tuinhuis Pakket 13
Met dit tuinhuis interieur pakket bergt de hobby-tuinier alles op wat hij/zij nodig heeft. Muurhaken voor tuingereedschap. Kasten voor kleding. Leggers voor potten. Alles kan worden opgehangen aan de muur. En gevaarlijke spullen gaan veilig achter slot en
€6.495,00
Gladiator® Garage Pakket 14
Garage Pakket 14
Een compleet interieurpakket voor het sportieve gezin die hun garage of een andere ruimte willen inrichten als fitnessruimte, geschikt voor alle sporten en de daarbij behorende accessoires.
€6.795,00
Toon: