• Lorem ipsum

Een compleet interieur voor iedere garage

Dé manier om Gladiator® Garageworks in huis te halen is met de aanschaf van een garagepakket. Om een aantal verschillende redenen is dit een slimme aanpak. Ten eerste is een garagepakket goedkoper dan alle producten los van elkaar te kopen. En een pakket is doordacht, omdat het een gebalanceerde selectie bevat uit het assortiment. 

Of u uw garage nu in zijn geheel wilt inrichten of alleen maar een voor een deel. Met deze pakketten kan het en bepaalt u zelf hoe u het aanpakt. En dankzij de modulaire aanpak bepaalt u zelf de indeling en kunt u het later altijd nog gemakkelijk aanpassen of verder uitbreiden.

Toon:
Gladiator® Garage Pakket 04
Garage Pakket 04
Een ruim gesorteerde starterkit voor iedere tuinier die wil beginnen met de Gladiator flexibele opbergoplossingen. Met modulen speciaal gericht op het opbergen van tuingereedschappen en dergelijke.
€695,00
Gladiator® Garage Pakket 05
Garage Pakket 05
Dit pakket bevat alles wat u nodig heeft om uw tuingereedschap, fietsen, verfpotten enz.op te bergen. Het bevat bijna 30 meter muurkanalen, ideaal als u een smalle garage hebt waar kasten niet in passen.
€995,00
Gladiator® Garage Pakket (15-delig)
Garage Pakket (15-delig)
Begin met een klein maar fijn garage opbergsysteem; diverse accessoires zijn inbegrepen bij dit Ready-to-Assemble Gladiator garage interieurpakket.
€1.450,00
Gladiator® Werkbank met Kasten 7D
Werkbank met Kasten 7D
Krijg het snel en gemakkelijk georganiseerd. Neem met dit pakket de eerste stap naar een betere opslagcapaciteit van uw garage. 7-Delig garage interieurpakket met werkbank, onder- en bovenkasten.
€1.650,00
Gladiator® Garage Pakket 06
Garage Pakket 06
Een basispakket dat zowel in een grote als in een kleine garage past. Inclusief een mobiele werkplek en een hele reeks wandoplossingen met dit pakket.
€1.695,00
Gladiator® Garage Pakket 07
Garage Pakket 07
Met dit garage interieur pakket maakt u de best mogelijke start voor uw garage. Meteen al voldoende ruimte om alle tuingereedschap, sportspullen en chemicaliën op te slaan in afsluitbare wandkasten. En de stevige, gelaste stalen kast op wieltjes kan gemak
€1.995,00
Gladiator® Werkbank met Kasten 8D
Werkbank met Kasten 8D
Krijg het snel en gemakkelijk georganiseerd. Neem met dit pakket de eerste stap naar een betere opslagcapaciteit van uw garage. 8-Delig met werkbank, onder- en bovenkasten én een grote mobiele kast.
€2.150,00
Gladiator® Garage Pakket MED19
Garage Pakket MED19
Een garage interieur met opbergsysteem aan de muur in combinatie met veilig opbergen achter afsluitbare kastdeuren maakt dit een zeer veelzijdig pakket.
€2.275,00
Gladiator® Garage Pakket 08
Garage Pakket 08
Dit garage interieur geeft u slimme en flexibele opbergmogelijkheden voor hobby- en vrijetijds objecten op haken, rekken en in manden. En daarbij ook een werkoppervlak met opbergkasten eronder en erboven plus grote wandkast, staand of hangend aan de muur
€2.495,00
Gladiator® Garage Pakket 09
Garage Pakket 09
Garage interieur voor iedereen die behoefte heeft aan werkruimte en op zoek is naar een slimme, flexibele en maximale opslagmogelijkheid in de garage.
€2.595,00
Toon: