• COMPLETE GARAGE PAKKETTEN
  • KWALITEITSMERK GLADIATOR
  • RUIM ASSORTIMENT

SwissDeck

4
Sorteer op:

De garagevloer die een garageleven lang meegaat

SwissDeck biedt diverse garagevloer tegels van verschillende materialen en in diverse dessins. De garagevloer tegels zijn makkelijk te leggen op elke vlakke ondergrond en eenvoudig op maat te maken. Een prachtig doe-het-zelf product om zelf snel een garagevloer te leggen. Ook kunt u de garagevloer tegels verwerken in losse matten (“parking pads”) voor onder uw motor of auto.

Garagevloeren eenvoudig te leggen

De SwissDeck garagevloer tegels zijn een ideale oplossing voor garagevloeren, werkplaatsen en schuren. Door de uitstekende kwaliteit van de tegels worden garagevloeren niet aangetast door vocht of automotive chemicaliën. U heeft de garantie dat de garagevloeren jarenlang meegaan.

Garage tegels met antislip oppervlak

Het is belangrijk dat garagevloer tegels tegen een stootje kunnen. Het antislip oppervlak van de garage tegels is resistent tegen benzine, oliën, zuren en chemicaliën. Bovendien zijn de garagevloer tegels zeer slijtvast en eenvoudig schoon te maken met een zachte bezem, water en/of een sopje. De garagevloer tegels zijn bij uitstek geschikt voor garages doordat ze goed bestand zijn tegen rolweerstand en belastingen tot 25 ton per m2. Wij adviseren DiamondDeck, RibDeck of CoinDeck voor uw garagevloer.

Vraag hier de offerte aan voor uw nieuwe garagevloer