• ONE-STOP GARAGE SHOP
  • KWALITEITSMERK GLADIATOR
  • TOPKWALITEIT GARAGEVLOEREN

Retouren & Klachten

GARAGEWORKS levert uitsluitend kwaliteitsproducten die via officiële import- en distributiekanalen worden ingekocht. Het kan onverhoopt voorkomen dat het product niet naar wens is of een defect heeft. GARAGEWORKS zorgt dan - in overleg met u - voor gepaste afhandeling. Hierbij moet u denken aan vervanging, reparatie of terugbetaling.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan GARAGEWORKS geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u het onderstaande formulier invullen en retourneren aan info[at]garageworks.nl . 

Retourzending is altijd voor rekening en risico van de verzender. Tevens dient u het pakket degelijk te verpakken en voldoende te frankeren. Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten.
 

retourformulier hier downloaden


Klachten
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info[at]garageworks[punt]nl
Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Webwinkel Keurmerk