• KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

GearTrack® Kanalen

3
Pas snel je garage aan om ruimte te winnen met de op zwaar werk berekende, gepatenteerde GearTrack® kanalen. Beschikbaar in 15 cm hoge op 122 cm lange stroken, op uw garagemuren Gemakkelijk te installeren, om ruimte te creëren en rommel te verwijder....
Lees meer
Sorteer op:

Pas eenvoudig je garage aan om ruimte te winnen met de sterke en gepatenteerde GearTrack® Muurkanalen. Beschikbaar in 81cm of 122cm lange profielen van 15cm hoog. Gemakkelijk te installeren, om ruimte te creëren vervolgens je spullen naar de wand te verplaatsen aan haken of in manden en kasten. De robuuste muurkanalen werden speciaal voor toepassing in de garage en berging ontwikkeld om hitte, koude en vochtigheid van het taaie garagemilieu te weerstaan. De GearTrack® Muurkanalen zijn gemakkelijk te bevestigen op alle muren en wanden dmv schroeven. Alle accesoires van de Gladiator® opbergsystemen kunnen op de GearTrack Kanalen worden gebruikt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »