• Lorem ipsum

GearWall® Wandpanelen

De GearWall® Panelen zijn de ultieme oplossing voor uw garagetransformatie. Een sterk en gepatenteerd muursysteem. Het paneel is ontworpen om ruimte te winnen en opslagcapaciteit en flexibiliteit te maximaliseren. Ontwerp uw opslagruimte op maat door de 122cm of 244cm lange panelen van elk 30,5 cm hoog tegen een wand van uw garage te monteren. U kunt hier (een deel van) een bestaande wand mee afdekken, maar het is natuurlijk ook een prachtig alternatief voor gipsplaten of andere gladde wandpanelen!

Deze robuuste wandpanelen zijn speciaal voor toepassing in de garage ontwikkeld om hitte, koude en vochtigheid van het taaie garagemilieu te weerstaan. De GearWall® Panelen zijn makkelijk te bevestigen met bijpassende schroeven. 

Alle toebehoren van de Gladiator® opbergsystemen kunnen op de GearWall® Panelen worden gebruikt.

Toon:
Gladiator® GearWall® Paneel 122
GearWall® Paneel 122
GearWall® Panelen vormen aan elkaar gekoppeld een naadloze muur vol organisatiemogelijkheden. Optionele GearWall® Paneeltrimstukken aan de zijranden en Basis-afwerkstukken (plinten) langs de onderkant zorgen voor een afgewerkte aanblik.
€34,95
Gladiator® GearWall® Paneel 244
GearWall® Paneel 244
GearWall® Panelen vormen aan elkaar gekoppeld een naadloze muur vol organisatiemogelijkheden. Optionele GearWall® Paneeltrimstukken aan de zijranden en Basis-afwerkstukken (plinten) aan de onderkant zorgen voor een afgewerkte aanblik.
€64,95
Toon: