• KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

De gaafste Yamaha garage van Gelderland


De garage is nog niet helemaal afgemonteerd, maar deze foto's van het "work in progress" willen we graag delen. De vloer is RaceDeck Diamond in Black, Alloy en Royal Blue.

                                    

De Gladiator rollerkoffer (gereedschapswagen) staat op z'n plek, maar de Gladiator wandkasten moeten nog opgehangen worden.
 
Inmiddels is de werkbank ook gearriveerd en zijn de kasten opgehangen:

Wij leveren garagevloeren en opbergsystemen aan bedrijven en particulieren door heel Nederland. Iedere vloer en ieder project is uniek. Daarom geven wij veel aandacht aan het ontwerp van uw nieuwe vloer. U kunt zelf al een concept ontwerpen in onze vloerontwerper; door het invoeren van de maten van de vloer en het gewenste patroon krijgt u al een heel aardig beeld krijgt van uw nieuwe vloer. Op basis van deze schets maken wij vervolgens een definitief ontwerp en berekenen de kosten hiervan. Dit geheel presenteren wij vervolgens in een gedetailleerde offerte.

Vraag nu uw offerte online of telefonisch op:  06 527 369 07 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »