• Lorem ipsum

Hoe je van je garage een kamer extra maakt

Deze garage wordt veelal gebruikt als extra verblijfplaats voor de honden wanneer ze thuiskomen na hun dagelijkse wandeling en zwempartijen buitenshuis. Een mooie plek om even bij te komen en op te drogen.

lage kasten premier series

Lage kasten uit de Premier Series met daar boven een bijpassende kapstok en legger van 122cm breed. 

hoge kasten premier

Een paar mobiele garagekasten uit de Premier Series.

hoekje voor honden spullen

Een wandpaneel naast de kasten met muuraccessoires om allerlei spullen van en voor de honden voor het grijpen te hebben.

fietsen aan plafondklauw v2

Een paar fietsen eenvoudig opgehangen aan de Gladiator Plafondklauw V2.

Toon:
Gladiator® 2-Deurs Onderkast Premier
2-Deurs Onderkast Premier
Deze werkbank onderkast biedt een veelzijdige en ruime opslag voor een uitgebreid scala aan tuin- of doe-het-zelf spullen en gereedschappen. De verstelbare legger met beschermde glijders beweegt soepel op de kogellagers.
€679,00
Gladiator® Hardhout Top Premier (69cm)
Hardhout Top Premier (69cm)
Werkblad van massief hardhout voor de onderkasten uit de Premier Series.
€145,00
Gladiator® Mobiele Werkplaats Kast Premier
Mobiele Werkplaats Kast Premier
De 76cm brede garagekast op wielen is 168 cm hoog en 46cm diep en wordt geleverd met 3 legplanken op variabele hoogte over de volle breedte. Afsluitbaar met een slot op de twee grote deuren voor extra veiligheid.
€685,00
Gladiator® GearTrack® Kanaal 122
GearTrack® Kanaal 122
GearTrack® Muurkanalen zijn makkelijk te bevestigen op houten wanden, metselwerk of gipsplaat (op de houten stijlen waar de plaat aan is bevestigd)
€19,95
Gladiator® Lepel Haak
Lepel Haak
Ook geschikt als kapstok of bijvoorbeeld om tuinstoelen op te hangen. En sportartikelen, bijvoorbeeld een skateboard.
€9,50
Gladiator® Legger 122cm
Legger 122cm
De Gladiator® 122 cm Legplank voorziet in een stevig oppervlak van staal om uw spullen op te slaan. Ideaal voor tuinbenodigdheden en andere artikelen die u voor het grijpen wilt hebben.
€97,50
Gladiator® GearWall® Paneel 122
GearWall® Paneel 122
GearWall® Panelen vormen aan elkaar gekoppeld een naadloze muur vol organisatiemogelijkheden. Optionele GearWall® Paneeltrimstukken aan de zijranden en Basis-afwerkstukken (plinten) langs de onderkant zorgen voor een afgewerkte aanblik.
€34,95
Gladiator® Starter Kit 2
Starter Kit 2
Een uitgebreide starterkit die helpt je spullen van de grond te halen en aan de muren te bevestigen. Naar keuze met of zonder muurkanalen te bestellen. En als je vandaag bestelt kun je dit prachtige pakket morgen al in huis hebben.
€185,00
sale
Gladiator® Fiets Plafondklauw V2
Fiets Plafondklauw V2
Op zoek naar het nieuwste in fietsoplossingen? De Gladiator Fietsklauw V2 maakt gebruik van sterke kunststof armen om uw racefietsen, mountainbikes en kinderfietsen aan het plafond op te hangen.
€49,95€44,95
Toon: