Banner category

PORSCHE 996 CABRIO GARAGE

VOOR NA


We beginnen vaak zoals hier met een gecoate vloer waarvan de coating niet goed hecht. De eigenaar heeft er genoeg van omdat de epoxy er nog maar een paar jaar op zit en nu al loslaat. Bij zo'n mooie auto hoort een mooie vloer dus het besluit voor een garagevloer van Garageworks is dan snel genomen. 

We hebben er een garagevloer in de uitvoering Diamond Black/White overheen gelegd. Het bijzondere van deze vloer is de hoogglans afwerklaag die de vloer nóg mooier maakt. Deze vloer is ruim 20 m2 groot en is gelegd in een ochtend, inclusief afwerking. 


                            

Wij hebben garagevloeren, bedrijfsvloeren en verkoopdisplays geleverd aan bedrijven en particulieren door heel Nederland. Iedere vloer en ieder project is uniek. Daarom geven wij veel aandacht aan het ontwerp van uw nieuwe vloer. U kunt zelf al een concept ontwerpen in onze vloerplanner; door het invoeren van de maten van de vloer en het gewenste patroon krijgt u al een heel aardig beeld krijgt van uw nieuwe vloer. Op basis van deze schets maken wij vervolgens een definitief ontwerp en berekenen de kosten hiervan. Dit geheel presenteren wij vervolgens in een gedetailleerde offerte.

Vraag nu uw offerte online of telefonisch op:  06 527 369 07 

PORSCHE 996 CABRIO GARAGE
Lees meer
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »