• KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

De gaafste Peugeot garage van Drenthe?!

Hier mochten wij met de klant meedenken over het ontwerp van de garagevloer en hebben we deze vervolgens geleverd. De vloer is door de klant zelf gemonteerd. Hij heeft hierbij alle stappen nauwkeurig bijgehouden met de camera en het volledige beeldverslag aan ons toegestuurd. Het doet ons dan ook veel plezier om het resultaat te delen met iedereen die wil zien hoe deze vloer van begin tot eind is gelegd.

             

De oorspronkelijke vloer van 'stoeptegels' is koud en niet supervlak dus die wordt eerst geëgaliseerd en geïsoleerd met een rubberen ondervloer van 2mm met een aluminium deklaag aan de onderkant.

      

Vervolgens worden de vloertegels gelegd in het vooraf bepaalde patroon. De zwart geschilderde rand onderaan de muur geeft een schitterend optisch effect, waardoor door vloer nog breder lijkt dan deze in werkelijkheid is.

              

De rode accenten in het garagemeubilair en de rode Peugeot racer doen het geweldig in combinatie met de zwart/witte vloer!

Wij leveren garagevloeren aan bedrijven en particulieren door heel Nederland. Iedere vloer en ieder project is uniek. Daarom geven wij veel aandacht aan het ontwerp van uw nieuwe vloer. U kunt zelf al een concept ontwerpen in onze vloerontwerper; door het invoeren van de maten van de vloer en het gewenste patroon krijgt u al een heel aardig beeld krijgt van uw nieuwe vloer. Op basis van deze schets maken wij vervolgens een definitief ontwerp en berekenen de kosten hiervan. Dit geheel presenteren wij vervolgens in een gedetailleerde offerte.

Vraag nu uw offerte online of telefonisch op:  06 527 369 07 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »