• KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

De gaafste Peugeot garage van Drenthe

Hier mochten wij met de klant meedenken over het ontwerp van de garagevloer en hebben we deze vervolgens geleverd. De vloer is door de klant zelf gemonteerd.
Lees meer

Hij heeft hierbij alle stappen nauwkeurig bijgehouden met de camera en het volledige beeldverslag aan ons toegestuurd. Het doet ons dan ook veel plezier om het resultaat te delen met iedereen die wil zien hoe deze vloer van begin tot eind is gelegd.

          

De oorspronkelijke vloer van 'stoeptegels' is koud en niet supervlak dus die wordt eerst geëgaliseerd en geïsoleerd met een rubberen ondervloer van 2mm met een aluminium deklaag aan de onderkant.


Vervolgens worden de vloertegels gelegd in het vooraf bepaalde patroon. De zwart geschilderde rand onderaan de muur geeft een schitterend optisch effect, waardoor door vloer nog breder lijkt dan deze in werkelijkheid is.


De rode accenten in het garagemeubilair en de rode Peugeot racer doen het geweldig in combinatie met de zwart/witte vloer!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »