Banner category

Ferrari garage van 50m2 in hoogglans zwart/wit/rood patroon

De coating van deze garagevloer is versleten en heeft waterschade opgelopen. Om hier voor eens en voor altijd af te zijn heeft de eigenaar besloten om de vloer af te werken met een modulaire garagevloer van Garageworks. 

Deze garagevloer heeft een oppervlakte van ruim 50 m2
We hebben er een Hoogglans garagevloer in het klassieke 
schaakbordpatroon in de kleuren Black/White/Red geplaatst.De garagevloer is door ons afgewerkt met een gladde plint in hoogglans zwart.
Wij leveren garagevloeren aan bedrijven en particulieren door heel Nederland. Iedere vloer en ieder project is uniek. Daarom geven wij veel aandacht aan het ontwerp van uw nieuwe vloer. U kunt zelf al een concept ontwerpen in onze vloerontwerper; door het invoeren van de maten van de vloer en het gewenste patroon krijgt u al een heel aardig beeld krijgt van uw nieuwe vloer. Op basis van deze schets maken wij vervolgens een definitief ontwerp en berekenen de kosten hiervan. Dit geheel presenteren wij vervolgens in een gedetailleerde offerte.


Vraag nu uw offerte online of telefonisch op:  06 527 369 07 

Ferrari garage van 50m2 in hoogglans zwart/wit/rood patroon
Lees meer
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »