Banner category

De gaafste garage in de regio Rijnmond?Deze garage was ook zonder de vloer die wij hebben gelegd al een plaatje. Niet in het minst door de fantastische witte Ferrari 612 die daar geparkeerd staat. De eigenaar heeft de garage met veel gevoel ingericht met allerlei automobilia, o.a. aan de muren. De nieuwe Diamond garagevloer van Garageworks maakt het natuurlijk wel helemaal áf.


 

Wij leveren garagevloeren aan bedrijven en particulieren door heel Nederland. Iedere vloer en ieder project is uniek. Daarom geven wij veel aandacht aan het ontwerp van uw nieuwe vloer. U kunt zelf al een concept ontwerpen in onze vloerontwerper; door het invoeren van de maten van de vloer en het gewenste patroon krijgt u al een heel aardig beeld krijgt van uw nieuwe vloer. Op basis van deze schets maken wij vervolgens een definitief ontwerp en berekenen de kosten hiervan. Dit geheel presenteren wij vervolgens in een gedetailleerde offerte.

Vraag nu uw offerte online of
telefonisch:  06 527 369 07 
De gaafste garage in de regio Rijnmond?
Lees meer
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »