• KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

De Nederlandse "Gas Monkeys" vind je in Schiedam

Televisieprogramma's over auto's en garages doen het goed. Tuned Imports komt wellicht ook in aanmerking voor zo'n serie. Een jong en ambitieus team van autoliefhebbers die vooral Amerikaanse klassiekers naar Schiedam haalt.
Lees meer

15 juli 2015   |   Door de Dichtbijredactie, Jeroen Veenstra

SCHIEDAM - Televisieprogramma's over auto's en garages doen het goed. Tuned Imports komt wellicht ook in aanmerking voor zo'n serie. Een jong en ambitieus team van autoliefhebbers die vooral Amerikaanse klassiekers naar Schiedam haalt.


Jos Spinhoven richtte het bedrijf op in 2011 en zag zijn team groeien: 'Het team is ontstaan omdat liefhebbers zijn 'blijven hangen' en uiteindelijk maar op de urenlijst zijn gezet. Hierdoor is er een sterk familiegevoel ontstaan. Iedereen in ons team heeft hier een persoonlijk verhaal. Zo heeft de een een voorliefde voor techniek en de ander weer meer met het 'gevoel' dat je krijgt als je een prachtige Amerikaanse klassieker voorbij ziet rijden of gewoon het geluid van een ronkende V8 hoort.'

PS: de garagevloer is geleverd door Garageworks
======================================

Tuned Imports

Koolhovenstraat 19-21

3125BT Schiedam


info@tunedimports.nl

www.tunedimports.nl

http://www.facebook.com/tunedimports.nl
 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »