De klassieke Chevrolet Corvette op een moderne garagevloer!

De hoogglans (TuffShield) parkeervakken in zwart/wit/rood finishvlag patroon springen in het oog in deze dubbele garage. En ze matchen natuurlijk perfect met de klassieke witte Corvette!

Rondom de parkeervakken liggen Diamond vloertegels in graphite. Deze combinatie legt het accent op de parkeervakken en zorgt tegelijk voor een rustig beeld in de rest van de garage.

GARAGEWORKS levert garagevloeren aan bedrijven en particulieren door heel Nederland. Iedere garagevloer en ieder project is uniek. Daarom geven wij veel aandacht aan het ontwerp van uw nieuwe vloer. U kunt zelf al een concept ontwerpen in onze vloerontwerper; door het invoeren van de maten van de vloer en het gewenste patroon krijgt u al een heel aardig beeld krijgt van uw nieuwe vloer. Op basis van deze schets maken wij vervolgens een definitief ontwerp en berekenen de kosten hiervan. Dit geheel presenteren wij vervolgens in een gedetailleerde offerte.

Vraag nu uw offerte online of telefonisch op:  06 527 369 07 

De klassieke Chevrolet Corvette op een moderne garagevloer!
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »