Banner category

Austin

Met de opbergsystemen van Gladiator kunt u zo ver gaan als u zelf wilt. Van het ophangen van één enkele racefiets of mountainbike, tot het volledig inrichten van uw garage of schuur. Hieronder ziet u wat één van onze klanten heeft gedaan met materiaal van Gladiator Garageworks.


Deze fraaie Austin A40 Somerset staat geparkeerd op een Diamond vloer in Black/White/Red checker patroon met rand. Achterin de garage bij de werkbank is gebruik gemaakt van het Gladiator wandsysteem. De klant die ons deze foto's stuurde nadat hij de Gladiator wand met kast, planken, bakjes en haken boven zijn werkbank had gemonteerd is zeer tevreden met het resultaat: "...Ik vind het fantastisch spul!" Wij leveren garagevloeren en -opbergsystemen aan bedrijven en particulieren door heel Nederland. Iedere vloer en ieder project is uniek. Daarom geven wij veel aandacht aan het ontwerp van uw nieuwe vloer. U kunt zelf al een concept ontwerpen in onze vloerontwerper; door het invoeren van de maten van de vloer en het gewenste patroon krijgt u al een heel aardig beeld krijgt van uw nieuwe vloer. Op basis van deze schets maken wij vervolgens een definitief ontwerp en berekenen de kosten hiervan. Dit geheel presenteren wij vervolgens in een gedetailleerde offerte.

 
 

Vraag nu uw offerte online of telefonisch op:  06 527 369 07 

Austin
Lees meer
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »