• KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Professionele toepassingen van onze vloeren


HANGAR FLOOR

   
 
Begin 2014 hebben we in deze technische ruimte van KLM Engineering & Maintenance over deze lelijke gecoate vloer vol met kitvlekken een high-tech RaceDeck® werkplaatsvloer opgeleverd.

   

Deze vloer is uitgevoerd in Diamond Alloy (zilvergrijs). De vloer is zo'n 35 m2 groot en gelegd in een ochtendje, inclusief afwerking.  
 
De vloer bevalt goed; precies een jaar later - begin 2015 - hebben we in de ruimte ernaast nog zo'n vloer gelegd. Onderstaande foto getuigt hiervan.


 

 

Wij leveren garagevloeren aan bedrijven en particulieren door heel Nederland. Iedere vloer en ieder project is uniek. Daarom geven wij veel aandacht aan het ontwerp van uw nieuwe vloer. U kunt zelf al een concept ontwerpen in onze vloerontwerper; door het invoeren van de maten van de vloer en het gewenste patroon krijgt u al een heel aardig beeld krijgt van uw nieuwe vloer. Op basis van deze schets maken wij vervolgens een definitief ontwerp en berekenen de kosten hiervan. Dit geheel presenteren wij vervolgens in een gedetailleerde offerte.

Vraag nu uw offerte online of telefonisch op:  06 527 369 07 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »