• KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

LRS Voorruit-herstel werkplaats


OUDE SITUATIENIEUWE SITUATIEVoor montage van raamfolie zonder bubbels, vouwen, stofjes en spikkels moet u bij LRS zijn

LRS heeft meer dan 18 jaar evaring in het tinten en vervangen van autoruiten. Wij werken met bekende en bewezen goede producten om zo de juiste kwaliteit voor onze klanten te kunnen waarborgen.

Daarbij geven wij 5 jaar garantie op de door ons geleverde werkzaamheden. Van licht naar donker wij hebben altijd genoeg raamfolie in huis. Voor een offerte op maat; bel of mail gerust.

Contact Informatie

LRS Voorruit-herstel
Jan van der Heijdenstraat 2
3341 BJ Hendrik-Ido-Ambacht

Telefoon: 06 43028884

Web: http://www.voorruit-herstel.nl

 

Wij leveren garagevloeren aan bedrijven en particulieren door heel Nederland. Iedere vloer en ieder project is uniek. Daarom geven wij veel aandacht aan het ontwerp van uw nieuwe vloer. U kunt zelf al een concept ontwerpen in onze vloerontwerper; door het invoeren van de maten van de vloer en het gewenste patroon krijgt u al een heel aardig beeld krijgt van uw nieuwe vloer. Op basis van deze schets maken wij vervolgens een definitief ontwerp en berekenen de kosten hiervan. Dit geheel presenteren wij vervolgens in een gedetailleerde offerte.

Vraag nu uw offerte online of telefonisch op:  06 527 369 07 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »