• KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Tuinhuisje

Dit tuinhuisje in het Gooi heeft een complete make-over gekregen en is nu de gaafste in de straat! We hebben er een Diamond garagevloer in gelegd en kasten en muursystemen van Gladiator GarageWorks geleverd en gemonteerd. Is jouw tuinhuis of garage ook aan een metamorfose toe maar weet je niet hoe? 
Bel ons op 06 527 369 07 voor een vrijblijvend advies en offerte. 

Wij leveren garagevloeren en opbergsystemen aan bedrijven en particulieren door heel Nederland. Ieder project is uniek. Daarom geven wij veel aandacht aan het ontwerp van uw nieuwe garage. U kunt zelf al een garagevloer ontwerpen in onze vloerontwerper; door het invoeren van de maten van de vloer en het gewenste patroon krijgt u al een heel aardig beeld krijgt van uw nieuwe vloer. Op basis van deze schets maken wij vervolgens een definitief ontwerp en berekenen de kosten hiervan. Dit geheel presenteren wij vervolgens in een gedetailleerde offerte.

 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »