• KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Garage met drainage delen voor afwateringIn deze - misschien wel gaafste - garage in de provincie Antwerpen (B) heeft de vloer op twee plaatsen een klokputje voor waterafvoer. Deze putjes moeten uiteraard bereikbaar blijven dus hebben we hier onze Drainage tegels toegepast in dezelfde kleur als de GarageDeck Diamond tegels waarmee de vloer is gemaakt.
Wij leveren garagevloeren aan bedrijven en particulieren in Nederland en België. Iedere vloer en ieder project is uniek. Daarom geven wij veel aandacht aan het ontwerp van uw nieuwe vloer. U kunt zelf al een concept ontwerpen in onze vloerontwerper; door het invoeren van de maten van de vloer en het gewenste patroon krijgt u al een heel aardig beeld krijgt van uw nieuwe vloer. Op basis van deze schets maken wij vervolgens een definitief ontwerp en berekenen de kosten hiervan. Dit geheel presenteren wij vervolgens in een gedetailleerde offerte.

Vraag nu uw offerte online of telefonisch op:  06 527 369 07 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »