Banner category

Alloy/Black/Graphite combinaties

Deze garagevloer is bijna 30 m2 Diamond in Graphite (midden) en Alloy (rand) Samen met de klant hebben we deze vloer gelegd in 2,5 uur, inclusief afwerking en koffiepauze.

GARAGE BIJ DRIVE-IN WONING

In deze garage lag slechts 5 jaar een coatinglaag op de vloer die intussen zwaar beschadigd is als gevolg van in- en uitrijden, weekmakers in banden en regenwater. We hebben hier een garagevloer in de uitvoering Diamond Alloy/Black overheen gelegd. Deze vloer is ruim 20 m2 groot en is gelegd in een middagje, inclusief afwerking. Hier heeft deze klant de komende 15 jaar geen omkijken meer naar!  


Wij leveren garagevloeren aan bedrijven en particulieren door heel Nederland. Iedere vloer en ieder project is uniek. Daarom geven wij veel aandacht aan het ontwerp van uw nieuwe vloer. U kunt zelf al een concept ontwerpen in onze vloerontwerper; door het invoeren van de maten van de vloer en het gewenste patroon krijgt u al een heel aardig beeld krijgt van uw nieuwe vloer. Op basis van deze schets maken wij vervolgens een definitief ontwerp en berekenen de kosten hiervan. Dit geheel presenteren wij vervolgens in een gedetailleerde offerte.

Vraag nu uw offerte online of telefonisch op:  06 527 369 07 

Alloy/Black/Graphite combinaties
Lees meer
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »