• Lorem ipsum

Garagemanden en voorraadbakjes

In de garage zijn opbergmanden en -bakjes de meest praktische ruimtewinners omdat zij er voor zorgen dat uw spullen gesorteerd en opgeruimd zijn, maar tegelijkertijd voor het grijpen liggen.

Manden van staal en van stof

We onderscheiden de 'harde' manden (en leggers) die van draadstaal zijn gemaakt en bijzonder geschikt zijn om bijvoorbeeld bidons, tennisballen, en degelijke op te bergen. De 'zachte' opbergmanden zijn meer geschikt voor kleding, sneakers, handdoeken, speelgoed, enz. Een speciale variant hierop is de ballenmand met slimme, deels open, zijden waardoor je iedere bal er zo uit kan pakken - zelf de onderste bal uit een volle mand!

Sorteer- of voorraadbakjes voor boutjes, moertjes en ander klein spul

Deze kleine bakjes zijn erg handig wanneer u ze dichtbij de werkbank ophangt of in een lade plaatst. Hierdoor heb je meteen overzicht en grijp je dus nooit meer mis.

Met deze opbergmanden en -bakjes haalt u een praktische en flexibele oplossing in uw garage. 

Toon:
Gladiator® Garage Flesopener
Garage Flesopener
Open een flesje fris of bier met gemak met één hand. De Gladiator Flesopener kan veilig worden geplaatst op de GearWall® panelen en GearTrack® kanalen. Hij kan snel en gemakkelijk zonder hulpmiddelen verschoven worden naar een andere plaats.
€12,95
Gladiator® Garage Opbergbakjes
Garage Opbergbakjes
Bakjes om kleine items zoals spijkers en schroeven op te bergen. De bakjes kunt u aan GearWall® Wandpanelen of GearTrack® Muurkanalen hangen.
€19,50
Gladiator® Draadlegger 61cm
Draadlegger 61cm
De Gladiator® 61cm draadlegger is handig voor allerlei lichte spullen die je vaak gebruikt en daarom in het zicht en voor het grijpen wilt hebben.
€27,95
Gladiator® Opbergbak Houders (set)
Opbergbak Houders (set)
Met de houders voor opbergbakken kunt u bakken, kratten en dozen van verschillende afmetingen aan de muur bevestigen. De zachte vinyluiteinden beschermen tegen krassen en andere schade.
€29,50
Gladiator® Schoenenrek 76 cm
Schoenenrek 76 cm
Breng geen modder en vuil in huis en plaats uw schoenen, laarzen en rolschaatsen overzichtelijk op het Gladiator® 76 cm Schoenenrek. Het rek hangt aan het Gladiator® Muursysteem en is dus gemakkelijk te verplaatsen.
€29,95
Gladiator® Draadmand 46cm
Draadmand 46cm
Berg uw spullen op in deze praktische mand van staaldraad. Ideaal voor sportuitrusting, benodigdheden voor auto's en andere moeilijk op te bergen spullen die u voor het grijpen wilt hebben.
€33,95
Gladiator® Garagerolhouder
Garagerolhouder
Deze garagerolhouder komt altijd en in iedere garage van pas. Bij oliepeilen, handen afvegen of wanneer je iets geknoeid hebt. Even snel een vel van de garagerol en je veegt het weer schoon. Met een handig plankje voor schoonmaak- en smeermiddelen.
€33,95
Gladiator® Opbergmand voor de Garage
Opbergmand voor de Garage
Uw sport- en vrijetijdspullen opgeruimd en toegankelijk met de Gladiator® 61 cm flexibele en doorzichtige opbergmand.
€44,95
sale
Gladiator® Ballenmand
Ballenmand
De doorzichtige zijkanten laten je zien welke ballen in de mand zitten, terwijl een uniek systeem van elastische banden je gemakkelijk de bal laat pakken die je nodig hebt. Zelfs als dat de onderste is!
€84,95€60,00
Gladiator® SPORTS Pack
SPORTS Pack
Het Sports GearTrack® Pack bevat alles om sportspullen en speelgoed op te ruimen. Een GearTrack® muurkanaal van 122cm met een set stevige haken en een royale opbergmand. Deze set is in slechts 15 minuten te plaatsen.
€99,00
Gladiator® BALLEN Pack
BALLEN Pack
Het Ball Caddy GearTrack® Pack bevat alles om sportspullen en -ballen op te ruimen. Een GearTrack® Muurkanaal van 122cm met een set stevige haken en een ballenmand. Deze set is in slechts 15 minuten te plaatsen.
€119,00
Gladiator® Manden en bakjes Kit
Manden en bakjes Kit
Deze handige StarterKit met een scala aan opbergmogelijkheden bestaat uit een selectie van onze populairste opbergmanden en -bakjes samen in één pakket.
€165,00
Toon: