• Lorem ipsum

Muurhaken om al uw tuingereedschap aan op te hangen

Voor voordelige aanschaf van muursysteem mét diverse muurhaken kiest u bijvoorbeeld het GearTrack™ Universeel Pack (244cm) of het uitgebreide GearTrack™ Pack DeLuxe (366 cm) waarmee u in één keer al uw tuingereedschap of sportuitrusting opbergt.

Oók los verkrijgbaar bij uitbreiding

Alle haken en manden zijn los verkrijgbaar en bij ons vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Het is echter vaak voordeliger om een kant-en-klaar voordeelpakket aan te schaffen.

NB: alle Gladiator muurhaken, opbergmanden, leggers en andere accessoires kunnen uitsluitend aan de muur bevestigd worden met behulp van het Gladiator muursysteem.

 

Toon:
Gladiator® Lepel Haak
Lepel Haak
Ook geschikt als kapstok of bijvoorbeeld om tuinstoelen op te hangen. En sportartikelen, bijvoorbeeld een skateboard.
€9,50
Gladiator® S Haak
S Haak
Dé muurhaak voor het ophangen van alles met een steel: bezems, harken en sneeuwschuivers klemmen in de S van deze haak en blijven mooi hangen.
€11,95
Gladiator® Tweeling Haak
Tweeling Haak
Deze garage haak is ook bij uitstek geschikt om voor langwerpige sportattributen als hockeysticks, honkbalknuppels, rackets of peddels aan op te hangen.
€12,50
Gladiator® Utility Haak
Utility Haak
Multifunctionele Utility Haak (of polyvalente haak). Veelzijdige haak; ideaal voor bijvoorbeeld elektrisch tuingereedschap, mokers en tuinstoelen.
€12,95
Gladiator® Fietshaak | verticaal
Fietshaak | verticaal
Met deze praktische muurhaak kunt u uw racefiets, mountainbike of kinderfiets verticaal ophangen aan voor- of achterwiel.
€12,95
Gladiator® Grote Haak
Grote Haak
Voor het ophangen van grote (electrische) gereedschappen als onkruidtrimmers en bladblazers. Maar ook voor grotere sportuitrusting zoals snowboard of skateboard.
€13,95
Gladiator® Haspel Haak
Haspel Haak
Praktische haspel haak om bijvoorbeeld opgerolde slangen en/of elektriciteitssnoeren gemakkelijk aan op te hangen en vanaf te pakken wanneer je deze nodig hebt.
€14,50
Gladiator® Brede Haak
Brede Haak
Praktische, taps toelopende haak voor bladharken, tennisrackets en andere moeilijk op te hangen voorwerpen.
€14,95
Gladiator® Dubbele Haak
Dubbele Haak
Handige combinatie van twee muurhaken in één om een kruiwagen aan te hangen. Deze dubbele haak is ook bij uitstek geschikt voor het ophangen van bijvoorbeeld tuinstoelen of een huishoudtrapje.
€15,95
Gladiator® Tool Haak
Tool Haak
De Tool Haak is een multi-haak met vele ophangtoepassingen zoals bijvoorbeeld schoppen, harken en bezems, maar ook tennisrackets en honkbalknuppels.
€16,95
Gladiator® Cirkel Haken (8 stuks)
Cirkel Haken (8 stuks)
Schroevendraaiers ophangen met deze verticaal gerichte dubbele ring. Om kleine gereedschappen als schroevendraaiers bij de hand te houden.Pak van 8 stuks.
€18,95
Gladiator® Diepe Haak
Diepe Haak
Handige garage haak om ladders, tuinslangen en zaagbokken aan op te hangen. Maar ook geschikt voor grote sportartikelen zoals skies, snowboards, surfplank of kajak.
€18,95
Toon: