• KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Oploopstrips, plinten en ondervloeren

9
oploopstrips voltooien de uitstraling van je garagevloer met een schone en aflopende rand voor een geleidelijke overgang, of omringen de vloer in het geval van een onder-het-voertuig toepassing.
Lees meer
Sorteer op:

Wilt u de materialen in handen hebben? Zelf voelen hoe gemakkelijk het "klikt"? De kleuren en dessins in uw eigen garage zien? Een goede vergelijking maken tussen verschillende merken en typen vloeren? Dat kan!

Lees meer

Geef uw garagevloer een passende afwerking met een 'Edge Male' ; een schuine zijde om een afgewerkt geheel naar de ondergrond te maken. Onmisbaar bij de inrit of wanneer u een parking-pad wilt maken.

Lees meer

Geef uw garagevloer een passende afwerking met een 'Edge' ; een speciale schuine zijde om een afgewerkt geheel naar de ondergrond te maken. Onmisbaar bij de inrit of wanneer u een parking-pad of verkoopdisplay wilt maken.

Lees meer

Geef uw garagevloer een passende afwerking met een 'Edge Female' ; een speciale schuine zijde om een afgewerkt geheel naar de ondergrond te maken. Onmisbaar bij de inrit of wanneer u een parking-pad wilt maken.

Lees meer
  • KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Granulaat op rol bestaat uit gerecycled rubber en is een universeel product om trillingen op te vangen of ter isolatie van geluid. Granulaat kan gebruikt worden als onderlaag onder vloeren.

Lees meer

Foam rood ondervloer 2mm beschermt de vloer tegen opstijgend vocht uit de ondergrond. Vermindert het contactgeluid. De ondervloer egaliseert de vloer vóór het leggen. Geschikt voor op betonnen ondergronden met/zonder vloerverwarming.

Lees meer
Sale
Free-Flow Drainagetegel (diverse kleuren)

Gebruik drainagetegels voor de afvoer van overtollig water en vuil. Of leg deze tegels buiten in de carport, de patio, het terras of de galerij. Verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de garagevloertegels.

Lees meer
€59,- €30,-

De betaalbare rubberen ondervloer is geschikt voor garages met een vloer van beton of cement. De rubberlaag is voorzien van een versterkte aluminiumlaag waardoor dit product geen kou en/of vocht doorlaat.

Lees meer
  • KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Geeft een afgewerkte aanblik aan de overgang tussen muur en de vloer. Kleur: antraciet (donkergrijs)

Lees meer

Oploopstrips 
Sluitstukken of oploopstrips ("edges") voltooien de uitstraling van je garagevloer met een schone en aflopende rand voor een geleidelijke overgang bij de inrit, of omringen de vloer in het geval van een onder-het-voertuig toepassing. Deze oploopstrips bestaan in diverse kleuren en in zowel vrouwelijke als mannelijke varianten die bevestigd worden aan de rand van de vloertegels. Het gebruik van de strips varieert naargelang de voorkeur en de lay-out van de garagevloer. Wij adviseren je hier graag bij en leveren de benodigde typen, kleuren en aantallen.

Drainagetegels
Drainage- of FreeFlow tegels worden gebruikt om water en vuil af te voeren. Bijvoorbeeld in de buurt van een afvoerputje of wanneer je een wasplaats in je garage hebt.  

Plinten
Plinten geven een afgewerkte aanblik aan de overgang tussen de vloer en de muur. Als je jouw garagevloer van een bijpassende plint wilt voorzien dan adviseren wij graag kleur en materiaal en leveren deze desgewenst ook.   

Ondervloeren
De ondergrond dient vlak en verhard te zijn. Als de vloer waarop de tegels worden gelegd niet goed vlak is dan kun je deze eenvoudig egaliseren met een foam of rubber ondervloer van 1 tot 3mm. Deze ondervloer leveren wij desgewenst ook.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »