• Lorem ipsum

Lage garagekasten onder een werkbank

De werkbank kasten zijn speciaal gemaakt voor gebruik onder de werkbank. Afhankelijk van de breedte van de werkbank passen er één, twee of drie van deze modulen onder één werkbank.

Mobiel werkstation

Ook kunnen deze lage kasten zélf dienst doen als (mobiele) werkbank of werkstation. Door er een houten blad op te plaatsen kunt u er net zo prettig op werken. En met wielen in plaatst van pootjes neemt u de kast met gereedschappen gewoon mee naar de klus in plaats van andersom. Dankzij het stalen frame hebben de kasten voldoende draagvermogen, sommige modellen kunnen zelfs een zwaar motorblok moeiteloos dragen. 

Wilt u meerdere werkbank kasten en/of werkbank(en) aanschaffen?
Bel ons voor vrijblijvend advies en een offerte op maat: 030 207 2044
Toon:
Gladiator® 2-Deurs Onderkast RTA
2-Deurs Onderkast RTA
De 2-deurs werkbank onderkast is ideaal voor het opbergen van kleinere hobby- of tuinierspullen of bijvoorbeeld verf en toebehoren. De montage van deze kast gebeurt snel en eenvoudig aan de hand van de meegeleverde montagehandleiding.
€339,00
Gladiator® Werkbank Onderkast RTA
Werkbank Onderkast RTA
Deze stalen onderkast heeft een lade en twee deuren voor maximum opslag flexibiliteit. Achter de traanplaatdeuren bevindt zich een in hoogte verstelbare legplank en veel ruimte om allerlei spullen en gereedschappen op te bergen.
€389,00
Gladiator® 2-Laden Rolwagen RTA
2-Laden Rolwagen RTA
2-Laden Rolwagen RTA, 71cm x 41cm x 93cm, sluitdeksel met gasdempers, 4 zwenkwielen waarvan 2 met rem, antislip matjes in de laden.
€395,00
sale
Gladiator® 8-Laden Gereedschapskoffer
8-Laden Gereedschapskoffer
Deze koffer heeft 8 volledig uittrekbare laden in drie verschillende maten met beschermende bekleding en ladegeleiders met stalen kogels. De 7 cm diepe ruimte onder het deksel is in vakken verdeeld en handig voor het bewaren van kleine items.
€559,00€395,00
sale
Gladiator® 10-Laden Gereedschapskoffer (104 cm)
10-Laden Gereedschapskoffer (104 cm)
Brede gereedschapskast met tien laden in verschillende maten met beschermende bekleding en ladegeleiders met stalen kogels. Naast de laden heeft de kast een "locker" met afsluitbare deur.
€599,00€419,00
sale
Gladiator® 10-Laden Gereedschapskoffer (132 cm)
10-Laden Gereedschapskoffer (132 cm)
Brede gereedschapskast met tien laden in verschillende maten met beschermende bekleding en ladegeleiders met stalen kogels.
€799,00€559,00
Gladiator® 2-Deurs Onderkast Premier
2-Deurs Onderkast Premier
Deze werkbank onderkast biedt een veelzijdige en ruime opslag voor een uitgebreid scala aan tuin- of doe-het-zelf spullen en gereedschappen. De verstelbare legger met beschermde glijders beweegt soepel op de kogellagers.
€679,00
Gladiator® 5-Laden Onderkast Premier
5-Laden Onderkast Premier
De Premier Series 5-Laden gereedschapskast biedt royale opslagcapaciteit dankzij ruim 55cm diepe laden. Elk van de vijf laden loopt op kogellagers voor soepel openen en sluiten.
€829,00
Gladiator® Werkbank met Kasten 7D
Werkbank met Kasten 7D
Krijg het snel en gemakkelijk georganiseerd. Neem met dit pakket de eerste stap naar een betere opslagcapaciteit van uw garage. 7-Delig garage interieurpakket met werkbank, onder- en bovenkasten.
€1.650,00
Gladiator® Werkbank met Kasten 8D
Werkbank met Kasten 8D
Krijg het snel en gemakkelijk georganiseerd. Neem met dit pakket de eerste stap naar een betere opslagcapaciteit van uw garage. 8-Delig met werkbank, onder- en bovenkasten én een grote mobiele kast.
€2.150,00
Toon: