• KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Hoge garagekasten met veel opbergruimte

7
Sorteer op:

De 91 cm Brede Stalen Moduleerbare Kast is 183 cm hoog en wordt geleverd met 3 legplanken over de volle breedte. De deursluiting staat garant voor een extra veiligheid.

Lees meer

De 91 cm Brede Stalen Moduleerbare Kast is 168 cm hoog en wordt geleverd inclusief wielkit. In de kast is ruimte voor een grote hoeveelheid spullen over drie planken. De kast is mobiel en kan daardoor gemakkelijk door garage of werkplaats bewegen.

Lees meer

De buitengewoon Brede Stalen Garagekast is 183cm hoog en 122cm breed om die moeilijk op te bergen grote spullen op te slaan. De sluiting op de twee grote deuren staat garant voor een extra veiligheid.

Lees meer

De 76cm Brede Moduleerbare Kast is 168 cm hoog en 46cm diep en wordt geleverd met 3 legplanken over de volle breedte. De sluiting op de twee grote deuren staat garant voor een extra veiligheid.

Lees meer
  • KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

De Jumbo garagekast is 183cm hoog, 91cm breed, extra diep (61cm) en wordt geleverd met 1 kledingstang voor kleerhangers en 2 legplanken over de volle breedte. De sluiting op de deuren staat garant voor extra veiligheid.

Lees meer

De Jumbo Kast is 183cm hoog, 91cm breed, extra diep (61cm) en wordt geleverd met 3 legplanken over de volle breedte voor flexibele opslagmogelijkheden. De sluiting op de traanplaatdeuren staat garant voor extra veiligheid.

Lees meer

De partner van de Brede Kast met de leggers in de volledige breedte is deze Golf Locker of Vestiaire Kast.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »