• Lorem ipsum

Garage wandkasten boven de werkbank en in de garage

Onze garage wandkasten kunnen boven de werkbank maar ook elders in de garage worden opgehangen aan het Gladiator muursysteem of rechtstreeks bevestigd aan de muur.

Kasten aan de muur

Boven de werkbank is een logische plek om een paar wandkasten op te hangen. Afhankelijk van de beschikbare ruimte leveren wij deze kasten in de formaten 61x61cm, 71x71cm en 76x76cm. Deze wandkasten kunt u natuurlijk ook elders in uw garage of berging ophangen, op plaatsen waar u graag op ooghoogte spullen wilt opbergen.

Oók hoge kasten ophangen

Onze hoge garagekasten kunnen ook als wandkast dienen door ze niet op hun pootjes of wielen neer te zetten, maar met speciale beugels aan het Gladiator wandsysteem te bevestigen. Zo houdt u de vloer vrij en dat geeft naast gemak met schoonmaken ook een ruimtelijk gevoel; de garage lijkt groter wanneer de vloer vrij blijft.

Wilt u meerdere garage wandkasten en/of werkbank(en) aanschaffen?
Bel ons voor vrijblijvend advies en een offerte op maat: 030 207 2044

 

Toon:
sale
Gladiator® Garage Wandkast 107
Garage Wandkast 107
Deze halfopen garage wandkast biedt een praktische en stevige werkruimte die wordt ingeklapt wanneer hij niet in gebruik is. Voor de ruimtebewuste opruimers.
€299,00€175,00
Gladiator® Garage Wandkast 71FD
Garage Wandkast 71FD
Garage wandkast met ophangbeugel om de kast aan het Gladiator muursysteem op te hangen en later altijd eenvoudig te verplaatsen. Voor het opbergen van hobby-, tuinier- en/of schilder materialen.
€245,00
Gladiator® Garage Wandkast 71KD
Garage Wandkast 71KD
Deze stalen garage wandkast heeft 2 korte deuren en een open vak met kabeldoorvoer aan de onderzijde voor bijvoorbeeld een radio en/of batterijlader.
€245,00
Gladiator® Garage Wandkast 61
Garage Wandkast 61
Met de bijgeleverde ophangbeugel hangt u deze stalen garage wandkast gemakkelijk op aan de Gladiator® wandpanelen of muurkanalen. Bijvoorbeeld boven de werkbank.
€289,00
Gladiator® Garage Wandkast 76
Garage Wandkast 76
Wanneer de gelaste stalen garage wandkast bevestigd is aan GearWall® wandpanelen of GearTrack® muurkanalen met de bijgeleverde ophangbeugels, is deze later altijd gemakkelijk van plaats te veranderen. Met 2 verstelbare legplanken.
€439,00
Gladiator® Werkbank met Kasten 7D
Werkbank met Kasten 7D
Krijg het snel en gemakkelijk georganiseerd. Neem met dit pakket de eerste stap naar een betere opslagcapaciteit van uw garage. 7-Delig garage interieurpakket met werkbank, onder- en bovenkasten.
€1.650,00
Gladiator® Werkbank met Kasten 8D
Werkbank met Kasten 8D
Krijg het snel en gemakkelijk georganiseerd. Neem met dit pakket de eerste stap naar een betere opslagcapaciteit van uw garage. 8-Delig met werkbank, onder- en bovenkasten én een grote mobiele kast.
€2.150,00
Toon: