• ONE-STOP GARAGE SHOP
  • KWALITEITSMERK GLADIATOR
  • TOPKWALITEIT GARAGEVLOEREN

Complete pakketten voor het inrichten van uw garage

De opbergsystemen van Gladiator® GarageWorks zijn er om uw garage of berging op doordachte wijze op te bouwen langs de wanden. Dit doen we met behulp van muursystemen en bijbehorende kasten, haken, planken, manden en andere accessoires.
Lees meer

GARAGEWORKS levert topkwaliteit opbergsystemen voor de garage. Deze wandsystemen kunnen door de modulaire opbouw eenvoudig zelf geplaatst worden, maar desgewenst kunnen wij dit ook voor u doen. Bij GARAGEWORKS heeft u volop keuze uit ons ruime assortiment.

Gladiator® GarageWorks is een uitgebreid garage opbergsysteem en biedt een scala aan producten en mogelijkheden om uw garage, berging, bijkeuken, home-office, kelder, studio en tuinhuis overzichtelijk te organiseren. Het assortiment omvat solide modulaire kasten, flexibele rekoplossingen en talloze nuttige accessoires.

De opbergsystemen van Gladiator® GarageWorks zijn er om uw garage op doordachte wijze op te bouwen langs de wanden. Dit doen we met behulp van muursystemen en bijbehorende kasten, haken, planken, manden en andere accessoires. Al deze artikelen staan op de volgende pagina's in productgroepen bij elkaar. 

Het is een modulair en tijdloos systeem, wat het ook budget vriendelijk maakt. U kunt uw garage interieur in de loop van de tijd opbouwen want het hoeft niet allemaal in één keer. En omdat uiteindelijk uw hele garage wordt ingericht volgens één concept met bij elkaar passende componenten is het eindresultaat een garage die functioneel én mooi is.

Voor meer informatie of een offerte voor uw garage belt u ons op tel.nr.  030 207 2044