• KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Planken, rekken en stellingen om al uw spullen te dragen

7
De heavy-duty, gelaste stalen constructie maken Gladiator® leggers een duurzame keuze in de garage, kelder of waar dan ook in huis.
Sorteer op:

De Gladiator® 61cm draadlegger is handig voor allerlei lichte spullen die je vaak gebruikt en daarom in het zicht en voor het grijpen wilt hebben.

Lees meer

Breng geen modder en vuil in huis en plaats uw schoenen, laarzen en rolschaatsen overzichtelijk op het Gladiator® 76 cm Schoenenrek.

Lees meer

De Gladiator® 76 cm Legplank voorziet in een stevig oppervlak van staal om uw spullen op te slaan. Ideaal voor bijvoorbeeld reinigingsmiddelen en vloeistoffen voor uw auto.

Lees meer

De Gladiator® 122 cm Legplank voorziet in een stevig oppervlak van staal om uw spullen op te slaan. Ideaal voor tuinbenodigdheden en andere artikelen die u voor het grijpen wilt hebben.

Lees meer
  • KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

De Gladiator® GearLoft Legger heeft een extra diep oppervlak voor het opslaan van grotere spullen, terwijl het transparante ontwerp altijd laat zien wat er op ligt, zelfs wanneer de legger in de hoogte wordt bevestigd.

Lees meer

De Gladiator® Golf Caddy biedt een stevige en veilige opbergplaats voor uw golftassen in garage, schuur of bijkeuken.

Lees meer

Dit manshoge en bijna twee meter brede, diepe stapelrek kan het zware gewicht aan van ruim 900 kilo per legger.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »