• KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

GearWall® Muurpanelen

4
De GearWall® Panelen zijn het ultieme in jouw garagetransformatie. Een op zwaar werk berekend, gepatenteerd "latje-muur systeem" stijlpaneel, dat is ontworpen om ruimte te winnen en opslagcapaciteit en flexibiliteit te maximaliseren.
Lees meer
Sorteer op:

Wilt u de materialen in handen hebben? Dat kan!

Lees meer

Wilt u de materialen in handen hebben? Een goede vergelijking maken tussen wandpanelen en muurkanalen? Dat kan!

Lees meer

GearWall® Panelen vormen aan elkaar gekoppeld een naadloze muur vol organisatiemogelijkheden. Optionele GearWall® Paneeltrimstukken aan de zijranden en Basis-afwerkstukken (plinten) langs de onderkant zorgen voor een afgewerkte aanblik.

Lees meer

GearWall® Panelen vormen aan elkaar gekoppeld een naadloze muur vol organisatiemogelijkheden. Optionele GearWall® Paneeltrimstukken aan de zijranden en Basis-afwerkstukken (plinten) aan de onderkant zorgen voor een afgewerkte aanblik.

Lees meer

De GearWall® Panelen zijn de ultieme oplossing voor jouw garagetransformatie. Een sterk en gepatenteerd muursysteem. Het paneel is ontworpen om ruimte te winnen en opslagcapaciteit en flexibiliteit te maximaliseren. Ontwerp jouw opslagruimte op maat door de 122cm of 244cm lange panelen van elk 30 cm hoog tegen een wand van je garage te monteren. De robuuste panelen zijn speciaal voor toepassing in de garage ontwikkeld om hitte, koude en vochtigheid van het taaie garagemilieu te weerstaan. De GearWall® Panelen zijn makkelijk te bevestigen met schroeven. Alle toebehoren van de Gladiator® opbergsystemen kunnen op de GearWall® Panelen worden gebruikt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »