Banner category

Pakketten met alles wat je nodig hebt om te starten - én om door te groeien!

Gladiator® Garage Gear Kit (81cm)

€49,00

Bestellen

Garage Gear Kit (81cm)

De Garage Gear Kit voor wie klein wil beginnen met de Gladiator flexibele opberg oplossingen. Inclusief GearTrack muurkanaal van 81cm.
Gladiator® Starter Kit 1

€64,95

Bestellen

Starter Kit 1

Een handige starterkit om je spullen van de vloer en aan de muren te bevestigen. Naar keuze met of zonder GearTrack muurkanalen.
Gladiator® Organization Starter Kit (162cm)

€69,00

Bestellen

Organization Starter Kit (162cm)

De Organization Starter Kit met 2 korte muurkanalen voor wie klein wil beginnen met de Gladiator flexibele opberg oplossingen. Voor garage, schuur en bijkeuken. Inclusief 2x GearTrack muurkanaal van 81cm.
Gladiator® Bike GearTrack® Pack

€79,00

Bestellen

Bike GearTrack® Pack

Het Bike GearTrack® Pack bevat alles om twee fietsen en helmen aan de muur te hangen. Een GearTrack® Muurkanaal van 122cm met een set haken. Deze set is in slechts 15 minuten te plaatsen. En nog uit te breiden met andere accessoires.
Gladiator® Fiets DUO ⭐⭐ 2 Racefietsen/MTB's aan de muur

€91,95

Bestellen

Fiets DUO ⭐⭐ 2 Racefietsen/MTB's aan de muur

Twee stuks Gladiator Fietsklauw™ V3 mét bevestigingsmateriaal. Zo heb je altijd twee fietsen klaar voor vertrek. Dit "Duo" wordt compleet geleverd; inclusief 81cm muurkanaal, eindstukken en schroeven.
Gladiator® GearTrack™ Pack (244cm)

€99,00

Bestellen

GearTrack™ Pack (244cm)

Het GearTrack® Pack bevat alles om te beginnen uw garage te organiseren. Twee GearTrack® Kanalen leveren 2,44 meter opslagruimte met een set haken. Deze set is in slechts 15 minuten te plaatsen. En nog uit te breiden met bijv. een fietshaak.
Gladiator® Starter Kit 2

€147,50

Bestellen

Starter Kit 2

Een uitgebreide starterkit die helpt je spullen van de vloer te halen en aan de muren te bevestigen. Naar keuze met of zonder muurkanalen te bestellen. En als je vandaag bestelt kun je dit prachtige pakket morgen al in huis hebben.
Gladiator® Opbergmanden en -bakjes voor de Garage

€159,00

Bestellen

Opbergmanden en -bakjes voor de Garage

Een handige starterkit met een selectie van onze populairste opbergmanden en -bakjes samen in één pakket.
Gladiator® GearTrack™ Pack DeLuxe (325 cm)

€189,00

Bestellen

GearTrack™ Pack DeLuxe (325 cm)

Het GearTrack® Deluxe Pack bevat alles wat je nodig hebt om je tuingereedschap, doe-het-zelf spullen en nog veel meer van je garage vloer aan de muur te hangen. Vier GearTrack® Channels bieden 325cm opslagruimte aan de muur.
Gladiator® Fietspakket Compleet

€199,00 €189,00

Bestellen

Fietspakket Compleet

Het Fietspakket Compleet bevat alles om uw racefiets en/of mountainbike, helmen, schoenen, bidons, fietspomp en andere benodigdheden netjes een plek te geven in uw schuur of garage.
Gladiator® Golfpakket

€325,00

Bestellen

Golfpakket

Het Golfpakket bevat alles om de complete golfuitrusting netjes op te bergen. Behalve 2 overmaatse golftassen is er ruimte voor golfballen en -schoenen. En heel veel andere golfattributen als petten, jassen, paraplu's en zelfs trolleys.
Gladiator® Fietspakket DeLuxe

€549,00

Bestellen

Fietspakket DeLuxe

Het Fietspakket DeLuxe bevat alles om uw fiets, helm, schoenen, bidons en gereedschap op te bergen. Hierbij wordt ook een opbergkast op wielen met werkoppervlak geleverd.

Gladiator producten liggen binnen ieders bereik. Ook voor wie klein wil beginnen of met een beperkt budget zijn er oplossingen om ruimte te winnen. Neem bijvoorbeeld de Organization Starter Kit voor nog geen zeventig euro, waarmee je ruim anderhalve meter opslagruimte aan de muur realiseert! 

Of het GearTrack® Pack, dat geeft bijna twee en een halve meter opslag aan de muur! Voeg hier bijvoorbeeld een Fietsklauw V3 aan toe en je hebt voor minder dan honderdvijftig euro je tuingereedschap én je racefiets of mountainbike keurig opgeborgen.

Pakketten met alles wat je nodig hebt om te starten - én om door te groeien!
Lees meer
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »