• KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Het complete assortiment voor het inrichten van je garage en berging

De opbergsystemen van Gladiator® GarageWorks zijn er om je garage of berging op doordachte wijze op te bouwen langs de wanden. Dit doen we met behulp van muursystemen en bijbehorende kasten, haken, planken, manden en andere accessoires.
Lees meer

GARAGEWORKS levert topkwaliteit opbergsystemen voor de garage. Deze wandsystemen kunnen door de modulaire opbouw eenvoudig zelf geplaatst worden, maar desgewenst kunnen wij dit ook voor je doen. Bij GARAGEWORKS heb je volop keuze uit ons ruime assortiment.

Gladiator® GarageWorks is een uitgebreid garage opbergsysteem en biedt een scala aan producten en mogelijkheden om je garage, berging, bijkeuken, home-office, kelder, studio en tuinhuis overzichtelijk te organiseren. Het assortiment omvat solide modulaire kasten, flexibele rekoplossingen en talloze nuttige accessoires.

De opbergsystemen van Gladiator® GarageWorks zijn er om je garage op doordachte wijze op te bouwen langs de wanden. Dit doen we met behulp van muursystemen en bijbehorende kasten, haken, planken, manden en andere accessoires. Al deze artikelen staan op de volgende pagina's in productgroepen bij elkaar. 

Omdat je hele garage wordt ingericht volgens één concept met bij elkaar passende componenten is het eindresultaat een garage die functioneel én mooi is.

Voor meer informatie of een offerte voor jouw garage bel je ons op tel.nr.  06 527 369 07

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »