• UW ONE-STOP GARAGE SHOP
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Fietshaken en fietsklauwen om al uw fietsen op te hangen

10
De Gladiator Fietsklauw maakt gebruik van stevige armen om uw fiets aan het plafond of aan de muur te bevestigen. De fiets staat zodoende minder in de weg en raakt niet beschadigd wanneer u auto de garage in of uit rijd.
Lees meer
Sorteer op:

Praktische muurhaak om een racefiets, mountainbike of kinderfiets loodrecht aan de muur op te hangen aan voor- of achterwiel.

Lees meer

Deze set fietssteunen gebruikt u om uw fiets (race-/mtb) evenwijdig aan de muur te hangen. Dit kan op verschillende manieren; aan de wielen, het frame of het stuur.

Lees meer

Met dit innovatieve fietsbergingproduct staan uw fietsen nooit meer in de weg. Met de geavanceerde Gladiator Fietsklauw™ V3 heeft u een flexibele opslagoplossing voor al uw racefietsen, mountainbikes en kinderfietsen.

Lees meer
Sale
Fiets Plafondklauw V2

Op zoek naar het nieuwste in fietsoplossingen? De Gladiator Fietsklauw V2 maakt gebruik van sterke kunststof armen om uw racefietsen, mountainbikes en kinderfietsen aan het plafond op te hangen.

Lees meer
€49,95 €44,95
  • UW ONE-STOP GARAGE SHOP
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING
Sale
Fiets GearTrack® Pack

Het Fiets GearTrack® Pack bevat alles om twee fietsen en helmen aan de muur te hangen. Een GearTrack® Muurkanaal van 122cm met een set haken. Deze set is in slechts 15 minuten te plaatsen. En nog uit te breiden met andere accessoires.

Lees meer
€89,95 €79,95

Twee stuks Gladiator Fiets Muurklauw™ V3 mét bevestigingsmateriaal. Zo heb je altijd twee fietsen klaar voor vertrek. Dit "Duo" wordt compleet geleverd; inclusief 61cm muurkanaal, eindstukken en schroeven.

Lees meer

Drie stuks Gladiator Fiets Muurklauw™ V3 mét bevestigingsmateriaal. Zo heb je altijd drie fietsen klaar voor vertrek. Dit "Trio" wordt compleet geleverd; inclusief 122cm muurkanaal, eindstukken en schroeven.

Lees meer

Vier stuks Gladiator Fiets Muurklauw™ V3 mét bevestigingsmateriaal. Zo heb je altijd vier fietsen klaar voor vertrek. Dit "Kwartet" wordt compleet geleverd; inclusief twee 61cm muurkanalen, eindstukken en schroeven.

Lees meer
  • UW ONE-STOP GARAGE SHOP
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Het Fietspakket Compleet bevat alles om uw racefiets en/of mountainbike, helmen, schoenen, bidons, fietspomp en andere benodigdheden netjes een plek te geven in uw schuur of garage.

Lees meer
Sale
Fietspakket DeLuxe

Het Fietspakket DeLuxe bevat alles om uw fiets, helm, schoenen, bidons en gereedschap op te bergen. Hierbij wordt ook een opbergkast op wielen met werkoppervlak geleverd.

Lees meer
€599,- €559,-

 

De Gladiator fietsklauw is het nieuwste op gebied van fiets-ophangsystemen. Door met je wiel op de grote drukknop te duwen spant een klauw zich meteen rond je fietswiel en hangt je fiets vast. Wil je de fiets weer losmaken dan hoef je gewoon met het fietswiel opnieuw op de grote drukknop te duwen.
De Gladiator fietsklauw is verkrijgbaar als een systeem voor aan de muur of aan het plafond.
Het Gladiator fietsophangsysteem is perfect te combineren met de andere producten van Gladiator Garageworks. Zo hebben we diverse accessoires voor je helm, schoenen, bidons, rugzak, kleding, fietspomp, gereedschap, etcetera.  


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron:  

Fiets Magazine

(december 2016)