• KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Garage interieur met een exclusief design

7
Sorteer op:

Klaar om meer ruimte te krijgen in uw garage ? Deze garage oplossing omvat kasten en muur accessoires en die u helpen snel en gemakkelijk uit de rommel.

Lees meer

Met Garage Pakket Medium B heeft u alles om een degelijke wand/kast opberg- en werkruimte te realiseren.

Lees meer

Snel je spullen aan kant met dit veelzijdige garage organisatie systeem. Het omvat een breed scala van modulaire storage units plus handige planken en haken.

Lees meer

Garage Pakket Large bevat alles wat nodig is om vrijetijds- en sportspullen van een groot gezin op te slaan. Bovendien kan alle tuingereedschap veilig weggeborgen worden en is er voldoende werkruimte voor de tuinliefhebber of de doe-het-zelver.

Lees meer
  • KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Wandopslag met vele manden, hakken, leggers en grote kasten om alle spullen op te bergen die je uit het zicht wilt houden.

Lees meer

Dit pakket bergt alles op wat een tuinman of -vrouw nodig heeft. Alle spullen kunnen worden opgehangen aan de muur. Kasten voor kleding, leggers voor potten, haken voor alle tuingereedschap. En gevaarlijke spullen gaan veilig achter slot en grendel.

Lees meer

Een compleet interieurpakket voor het sportieve gezin die hun garage of een andere ruimte willen inrichten als fitnessruimte, geschikt voor alle sporten en de daarbij behorende accessoires.

Lees meer

 

Heeft u een huis met een luxe badkamer en keuken, maar bent u nog niet tevreden over het niveau van uw garage interieur? Dan bent u bij Garageworks aan het juiste adres. Hier vind u luxe en complete interieurs voor uw garage van de hoogste kwaliteit.

Gratis Advies

Behalve genoemde pakketten kunnen we uiteraard ook uw garage interieur op maat samenstellen. Wanneer u hier gebruik van wilt maken neem dan voor gratis advies en vrijblijvende offerte contact met ons op. Telefoon 030 207 2044 of e-mail info@garageworks.nl

Tot ziens in uw garage!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »