• UW ONE-STOP GARAGE SHOP
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Een compleet interieur voor iedere garage

8
Sorteer op:

Een goede starterkit voor iedere tuinier die wil beginnen met de Gladiator flexibele opbergoplossingen. Met modulen speciaal gericht op het opbergen van tuingereedschappen en aanverwante artikelen.

Lees meer

Dit pakket bevat alles wat u nodig heeft om uw tuingereedschap, fietsen, verfpotten enz.op te bergen. Het bevat 29 meter muurkanalen, ideaal als u een smalle garage hebt waar kasten niet in kunnen.

Lees meer

Begin klein maar fijn, accessoires zijn inbegrepen bij dit Ready-to-Assemble Gladiator garagepakket.

Lees meer

Krijg het snel en gemakkelijk georganiseerd. Neem met dit pakket de eerste stap naar een betere opslagcapaciteit van uw garage. 7-Delig met werkbank, onder- en bovenkasten.

Lees meer
  • UW ONE-STOP GARAGE SHOP
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Een betaalbaar basispakket dat zowel in een grote als in een kleine garage past. Creëer een mobiele werkplek en een schat aan wandoplossingen met dit pakket.

Lees meer

Krijg het snel en gemakkelijk georganiseerd. Neem met dit pakket de eerste stap naar een betere opslagcapaciteit van uw garage. 8-Delig met werkbank, onder- en bovenkasten én een grote mobiele kast.

Lees meer

De combinatie van toegankelijkheid aan de muur en veilige opslag achter Gladiator® GearBox deuren maakt dit een zeer veelzijdig pakket als je je garage écht goed wilt organiseren.

Lees meer

Garage Pakket Small is er voor wie behoefte heeft aan werkruimte en bovendien op zoek is naar een slimme en flexibele mogelijkheid voor een maximum aan opslagmogelijkheid in de garage.

Lees meer

 

Dé manier om Gladiator® Garageworks in huis te halen is met de aanschaf van een garagepakket. Om een aantal verschillende redenen is dit een slimme aanpak

  • ten eerste is een garagepakket goedkoper dan alle producten los van elkaar te kopen
  • een pakket is doordacht, omdat het een gebalanceerde combinatie bevat uit het assortiment 
  • en de pakketten zijn er voor specifieke toepassingen, zoals het fiets-, het golf- en het tuinpakket. 
 
Of u uw garage nu in zijn geheel wilt inrichten of alleen maar een voor een deel. Met deze pakketten kan het en bepaalt u zelf hoe u het aanpakt. En dankzij de modulaire aanpak kunt u het later altijd nog gemakkelijk aanpassen of verder uitbreiden.