• KWALITEIT VOOR UW GARAGE
  • VEILIG ONLINE BESTELLEN EN BETALEN
  • BETROUWBARE EN SNELLE LEVERING

Tips om de garage overzichtelijk te maken én te houden!

Ruimte winnen in de garage is niet moeilijk wanneer je de volgende uitgangspunten hanteert:
  • Maak de vloer zoveel mogelijk vrij van spullen; een lege vloer oogt veel ruimer dan wanneer er van alles op staat. Als je er vervolgens ook nog een speciale garage vloerbedekking overheen legt is de vloer helemaal áf. 
  • Organiseer je spullen in vier hoofdgroepen: Auto/motorfiets, Doe-het-zelf, Sport en Tuin.
    Geef ieder thema een deel van de garage zodat dingen die bij elkaar horen ook bij elkaar in de buurt liggen. Dan vind iedereen het gemakkelijk terug.
  • Bevestig spullen die je regelmatig nodig hebt vervolgens zoveel mogelijk aan de muur met haken, planken en manden. En dingen die je minder vaak nodig hebt berg je op in kasten (die - eventueel - ook aan de muur opgehangen kunnen worden).
Hieronder staan nog enkele praktische voorbeelden verder uitgewerkt.
 
 

TIP 1

 

ROL DE TUINSLANG OP

Als het lente of zomer is gebruik je regelmatig de tuinslang om de tuin te besproeien of de auto te wassen. Bij het opbergen echter, gebeurd het al te vaak dat deze ergens in de garage in een hoekje blijft liggen. Om te vermijden dat dit in de weg blijft liggen, investeer in een Gladiator® GearTrack kanaal en een bijhorende Gladiator® diepe haak. Dat zorgt ervoor dat de tuinslang netjes aan de muur kan worden opgehangen en waar je deze dan ook gemakkelijk kan afhalen op het moment dat je hem nodig hebt.

Ontdek GearTrack

 
 

TIP 2

 

HOU JE SPORTSPULLEN NETJES

Hoe dikwijls gebeurd het niet dat meerdere voet- of basketballen in de garage rondslingeren op de grond en onder de auto. Dit kan niet alleen gevaarlijk zijn om over te vallen maar is ook zeer onoverzichtelijk. Hou alle soorten ballen netjes opgeborgen met een opbergmand van Gladiator® die op de Gladiator® panelen of kanalen kan worden gemonteerd. Zodoende kan je gemakkelijk de bal nemen die je wenst zonder in alle hoeken van de garage of tuin te moeten gaan zoeken.

Ontdek Ball Caddy

 
 

TIP 3

 

BEDEK DE VLOER

Zijn er olie- of andere vlekken op je garagevloer? Geen nood – overweeg dan om te investeren in vloertegels. Deze bestaan in verschillende kleuren en zijn reeds volledig afgewerkt zodat ze in een mum van tijd de vlekken of scheurtjes op de vloer verbergen. Het kliksysteem zorgt ervoor dat de tegels gemakkellijk te plaatsen zijn met een minimum aan gereedschap.

Ontdek Garagevloeren

 
 

TIP 4

 

HANG JE FIETS OP

Misschien ben je nog geen Joop Zoetemelk maar kan je toch genieten van een fietstocht of het nu zomer of winter is. Maar al te vaak is het moeilijk om de fiets te pakken in een overvolle garage, hetzij door de auto of de andere fietsen van het gezin die je belemmeren om gemakkelijk je fiets te nemen. Probeer één van de versies van de Gladiator® Fietsklauwen en dit probleem behoort voortaan tot het verleden. Het unieke duw-en-klik systeem zorgt ervoor dat je fiets veilig aan de muur of plafond hangt – op deze manier kan je er gemakkelijk bij en wordt er tegelijkertijd ruimte op de vloer vrij gemaakt.

Ontdek Gladiator® Claw

 
 

TIP 5

 

BERG DE SEIZOENSGEBONDEN ARTIKELEN OP

Verschillende seizoenen betekent verschillende spullen die niet het hele jaar rond gebruikt worden. Gebruik daarom één of meerdere van de Gladiator® Ready-to-Assemble kasten – deze zijn perfect om je kerstversiering of kampeerspullen in op te bergen. Deze kasten zijn gemaakt uit een stevige stalen constructie waarvan de leggers kunnen worden aangepast in verhouding tot grotere of kleinere zaken.

Ontdek GearBox

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »